Pood
0

Kasside Turvakodu

HALLSABA

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Hallsaba tervitab uuest kodust!

03.02.14

Hallsaba on meie juures olnud nüüd täpselt kuu ja mõtlesime, et on paras aeg sellest ka teile väike ülevaade anda. Kõigepealt on uudis see, et eeskujuliku käitumise ja nõudlike toidueelistuste tõttu hakkasime teda juba esimestel päevadel Härra Hallsabaks kutsuma, millest tänaseks ongi järele jäänud ainult lugupidav tiitel Härra. See nimi sobib talle igati, sest ta on tõepoolest väga eeskujulik ja tasakaalukas: tuleb kõigile saabujatele uksele vastu ning saadab lahkujad viisakalt ära, ei nuru endale pere söögilaualt toidupalakesi, ei ärritu iialgi meie pere pesamuna liiga jõulistest kallistustest või vastukarva paidest, ega kraabi mööblit. Samal ajal on ta üsna nõudlik, näiteks sööb ainult kvaliteetkrõbuskeid ja gurmeepasteeti (sh on keeldunud isegi värskest sea-, kana- ja lõhefileest) ja nõuab väga sihikindlalt tähelepanu (ta PEAB sülle ja pai saama, kui tahab – isegi kui selleks tuleb arvutiklaviatuurile või raamatule ronida ja häälekalt näuguda).

Nagu korrektsele härrasmehele kombeks, teeb ta iga päev regulaarselt trenni. Täpsemalt on tal jooksumarsruut vannitoa ukse juurest läbi elutoa lapse tuppa, hüppega üle voodi ja siis sama teed tagasi. Ja nii mitu korda järjest, saba turris ja aeg-ajalt ka meie 1,5-aastane tüdruk kilgates tal järel. Üks sportlik hobi on Härral veel, juba Turvakodu aegadest – armastus kõrguste vastu. Meil on kodus kolm kõrget kappi ja kordamööda nende otsas Härra peamiselt magabki. Oma lemmikpessa, elutoa kapi otsa lae alla, ronib ta mööda raamaturiiuleid nagu redelist. Aga puhata meeldib talle ka diivanil, sest siis saab kaisus nurruda ja paitamist nautida.

Härra Hallsabast on saanud meie pere täieõiguslik liige ja seda mitte ainult seetõttu, et temast on ootamatult saanud meie lapse parim sõber. Ta on lihtsalt nii oma. Ja meie oleme tema omad. Ilma Kasside Turvakoduta ei oleks ta meie juurde jõudnud. Suur aitäh teile ja palju palju armastavaid kodusid teie kiisudele!

Hallsaba Kasside Turvakodus