Pood
0

Kasside Turvakodu

ALICE – 05.08.2017

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

10-aastane pärsia kassi laadne Alice jäi ilma oma seltsilisest ja kodutundest, kui tema omanik suri. Me ei oska kirjeldada, milline tunne võib olla ühele kassikesele kaotada oma kõige kallimat, kuid me teame, et Alice vajab üle kõige uut võimalust.

Alice on olnud üksiku inimese kass, kuid ta on samas väga seltskondlik. Tema eelmine omanik töötas kodukontoris ning kodust käis läbi palju inimesi, seetõttu oli Alice’il alati seltsiline nii omaniku kui ka külaliste näol olemas. Laste seltsi Alice väga ei armasta, kuna ta ei soovi liigset tähelepanu ja silitamist, küll on aga ta tore seltsilisele täiskasvanud inimestele. Alice armastab väga aidata inimest kodustest töödes – näiteks juhendada ahju alla tule tegemises või nõude pesemises ning isegi raamatupidamises oskab Alice käpaga rida ajada.

Alice otsib väga paitamist ning seejuures on ta paras nurrumootor. Ta naudib väga sooja ja lähedust ning oleks kindlasti üheks heaks seltsiliseks inimesele, kes üheskoos rahuliku kassipreili Alice’iga õhtuti diivanil mõnuleda sooviks.

Alice on vaktsineeritud ja steriliseeritud, enne uude koju minekut saab ka kiibitud.

Kui armas Alice võitis Sinu südame ning lubad pakkuda talle maailma armastavaimat kodu, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee