Pood
0

Kasside Turvakodu

FELIX – 13.08.2016

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Väike memmemusi Felix otsib parimat sõpra!

Armas kassipoiss Felix on kasvanud üles koos kahe õekesega, kuid olenemata sellest, et tema oli ainuke “mees” peres, on Felix kõige memmekam. Igal öösel ronitakse inimese kaissu näo juurde tuduma ja kui keegi mänguhoos liiga teeb, on Felix hoobilt inimese kaisus kaitset otsimas. Felix on ka pesakonna kõige pisem kassilaps – oma tiheda karva ja väikse beebipunuga on Felix saanud hellitava hüüdnime “väike kribu”. 🙂

Felix armastab kribinal-krabinal tagaajamismänge mängida ja hoiukodus kiireid jooksumaratone korraldada. Kui aga väsimus peale tuleb, siis vajub Felix jala pealt unne. Tududa armastatakse ikka ja alati inimese lähedal. Paitades hakkavad Felixil ka käpad sõtkuma. Uskuge või mitte, aga kui Felix oma esimese vaktsiini sai, siis sõtkus kassipoiss arsti käsivart. “Tühja sellest, et ma kohe sutsu saan! Inimene on ju nii vahva!” mõtles väike Felix.

Nüüd unistab Felix oma päriskodust. Inimestest, kes avaksid oma südamed ja armastaksid teda pika vanaduspõlveni. Ta otsib inimesi, kes mõistavad, et ta tahab olla hoitud ja armastatud terve oma elu ning kes teda kunagi ei jätaks.

Felix on kiibistatud, vaktsineeritud ja saanud esmased parasiiditõrjed.

Kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee.

Vaata ka Felixi kodu-uudiseid:

12.09.2016

22.12.2016