Pood
0

Kasside Turvakodu

ARCHIE – 10.05.2017

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Archie oma suurte silmade ja vahel natukene ehmatanud ilmega on maailma armsaim kassipoiss.Nagu vend Alfie armastab ka Archie väga inimlikku lähedust, paikäsi ja kurgualuseid sügamisi. Siis paneb kassipoiss oma nurrumasina tööle ja põksib väikse peakesega teda paitavat kätt.

Lapselik uudishimu ja avastamisrõõm segatuna mängulusti ning seiklushimuga garanteerivad, et uuel perel ei hakka Archiega kunagi igav. Sellepärast sobiks Archie ka lastega perre. Teised kassidki tähendaks Archiele vaid seltskonda, kellega mürada ning kaaslast, kelle kaissu end päikeselaiku magama sättida.

Lisaks sellele on Archie väga tundliku loomuga. Nimelt iga kord kui hoiukodu teised kassid koju lähevad eelistab Archie olla omaette. Asi ei ole selles, et ta oleks pahatahtlik või kade. Ta on lihtsalt nii õnnetu, et kergem on unemaailmas olla. Ta saab ju aru, et teda ei taheta kuigi ta selle põhjuseid veel ei mõista. Sellistel hetkedel tuleb hoiukodu perenaisel Archie lihtsalt sülle võtta, teda kõvasti kaisutada ja rääkida, et igale kassilapsele on kuskil oma kodu.  Ehk on siis ikka kuskil Archie kodu ka?

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee

Vaata ka Archie õdesid-vendi: