Pood
0

Kasside Turvakodu

MANN – 06.09.2015

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

MANN JA ANNI – SUVESANGARITEST VÕLUTUD KIISUTIRTSUD OMA KODU OOTAMAS.

Mann ja Anni on õdedest kiisutüdruku, kes on varakult selgeks saanud hea ajaplaneerimise ja püsivuse saladused.
Oskad ette kujutada, kui kiire ja tormiline on väikese kolmekuuse kassikese elu? Ei? Manni ja Anni päev möödub üheskoos ja järgnevas taktis: Jookse mööda diivanit, kiusa oma õde, aja taga hoiukodu suuremat kassi, kraabi kraapimispuud, päevita aknalaual, varasta laua pealt pannkooke, pese oma õde, ruttu väike vetsupaus, harjuta sprindi jooksmist, tudu oma imearmsa õe kaisus, veel paar kiiremat ringi mööda tuba ja….KELL ON 21:30!

Kiisude peatumine pärast jooksu on sama kiire nagu nende start sprindis. Kassitüdrukud jäävad naelutatult teleri ette seisma, sest alanud on SUVESANGARID! Nimelt on väikesed kassipojad suured Suvesangarite fännid! Sellel hetkel unustatakse kõik ja näidatakse üles kassipoegade kohta erakordset püsivust. Suvesangaritest annab ju igasugu põnevaid asju õppida. Äkki läheb ka neil mõnes jooksumängus või pättuses Suvesangaritelt õpitud trikke vaja!? Tuleb keskenduda!

Suvesangaritest uued nipid selgeks saadud, ei kiirusta kiisupreilid kohe asju järele proovima, sest vahepeal on tekkinud suur mure. Päev on ju nii kiirelt ja mänguliselt läinud, et tahaks ju inimese musi ja kalli ka! Siis sätivadki kaks väikest kassikest ennast kahekesi inimese kaissu. Nurrumootorid sätitakse täisvõimsusele, lakutakse üksteist ja nauditakse nii teineteise kui ka inimese seltskonda. Anni ja Mann on suured inimese sõbrad ja armastavad väga lähedust. Õekesed loodavad, et nende uues kodus on suur voodi, kus kõik koos saaks tududa…sabad ja vurrud sõlmes.

Kaks kiisutüdrukut on lahutamatud ja teevad kõike üheskoos. Nii kassipreilid kui vabatahtlikud loodavad, et Anni ja Mann leiavad omale KOOS KODU. Oleks patt õekesi lahutada, kui rõõm teineteisest on üüratu. Samuti võivad kõik kassiomanikud kinnitada, et kaks on parem kui üks! Rohkem rõõmu, nalja, hellust ja armastust!

Kui Sina soovid, et Sinu kodus oleks kassirõõmu topelt, siis kirjuta Annile ja Mannile info@kassideturvakodu.ee