Pood
0

Kasside Turvakodu

NÖPSU – 21.01.2015

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

NÖPSU ON VALMIS KOJU MINEMA!

Täpselt kuu aega tagasi rääkisime teile Nöpsu loo. Nukra ja haige, elulootust kaotamas väikese kassi loo, kes jõudis loomakliinikusse üsna viimasel minutil ning ainult tänu ühele hoolivale ja tähelepanelikule möödujale.
Nöpsu üks silm oli praktiliselt välja mädanenud, tema teine silm oli põletikus, kogu tema keha kattis seenhaigus ja seetõttu pügati ta koheselt paljaks. Tookord mõtles Nöpsu:
“Ma tean, et ma olen hetkel veel üsna kole ja eemaletõukav, et mind ei pruugigi keegi enda omaks tahta. Aga ma tean ka seda, et minus on taas usk.
Usk inimesse ja tema headusesse. Usk imedesse.
Ja seniks, kuni ma hingan, soovin, et ka Sina usuksid imedesse.”

Nöpsu usk ja võtlustahe tõi ta meie juurde tagasi ning vaid kuu ajaga on toimunud tõeline ime ja muutus.
Nöpsu on terve, põletikud ravitud, verenäitajad korras ja karvgi tasapisi tagasi kasvamas – seekord siis juba palju siidisem ja pehmem.

Nöpsu tänulikkus väljendub kõiges, mida ta teeb. Tema kurr kostab kaugustesse, tema peagapuksimine ja paidesoov on lõputu, tema jooksutuurid ja mänguhiirte tagaajamised on rõõmsad ja vallatud – Nöpsu näitab igal hetkel, et tema on valmis uuesti alustama. Tema on unustanud ja seljataha jätnud kogu tänaval kogetu ning uus peatükk tema elus võib alata.

Nöpsu on valmis koju minema! Pere juurde, kus pakkuda palju, palju rõõmu, mängu ja hellust. Koju, kes oskaks armastada ja hoolida – lõputult ja tingimusteta.

Kirjuta palun Nöpsule kodukiri – info@kassideturvakodu.ee

Ta ootab seda väga!

Nöpsu algset lugu saad lugeda SIIT