Pood
0

Kasside Turvakodu

ELLI — 01.01.2020

Sugu: Cамка
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: B временных домах
UUES KODUS!
KASSIPOJAST TÄISKASVANUKS — ELLI OOTAB KODU JUBA 1,5 AASTAT…
 
Kiisutirts Elli saabus meie hoole alla 2018. aasta sügisel koos oma pisikese vennakesega. Õigepea võttis vennake kodutee käppade alla, kuid Elli ootab ikka veel…
 
Elli on kasvanud pisikesest kassibeebist uudistavaks kassiks. Temalgi on omad unistused, lootused ja ootused, kuid seni pole need veel täitunud. Korra naerataski Ellile õnn, ta läks päriskoju, kuid tegemist ei olnud tema õige inimesega. Vaid 2 päeva möödudes otsustati Elli tagasi tuua, sest kassike ei lasknud kohe kodus küüsi lõigata… On ju loomulik, et iga elusolend vajab uude keskkonda jõudes kohanemiseks aega. Ei ole meie, inimesedki, uutes kohtades kohe vabad, vaid vajame samuti aega enne, kui turvatunne tekib. Kuid ilmselt tegu ei olnud lihtsalt selle inimesega, kes Elli jaoks mõeldud on.
 
Meie usume, et Ellile siiski on oma inimene siin maailmas olemas. Inimene, kes saaks aru, et iga turvakodust koju minev kass, võib esimestel päevadel pugeda diivani taha ning natukene karta. On nad ju uues kohas ja uute inimeste keskel ning vajavad kohanemiseks aega.
 
Elli saab väga hästi läbi teiste kassidega. Vabandust, peame parandama — Elli lausa armastab teisi kasse ning tal oleks väga hea meel, kui kodus teda mõni nurrumootor ees ootaks. Koos on ju kergem harjuda ja juba õigepea vaipu kortsu joosta. 😉
 
Kui Sina igatsed endale ühte pisikest tiigrit, siis tule Ellile külla ning premeeri teda pärast 1,5 aastat kestnud ootust armastava päriskoduga!
Elli ootab kodukirju aadressile info@kassideturvakodu.ee

Elli on vaktsineeritud, steriliseeritud, kiibitud ja saanud ussirohtu.