Pood
0

Kasside Turvakodu

SASSU — 23.04.2018

Sugu: Cамец
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: B временных домах

UUES KODUS!

Sassu on pikakarvaline ülisõbralik kassipoiss, kes saabus meie hoole alla koos oma parima sõbra Sussaga läbi traagilise sündmuse. Neil oli juba hooliv ja armastav päriskodu, kus neil olid pehmed paikäed, mis alati hellitasid ning kohevad pesad, kus päikesekiiri püüda. Ühel päeval aga haihtus see kõik, sest nende omanik suri ootamatult. Mida võivad küll kaks pisikest karvapalli tunda, kui nende senine elu ühtäkki nii hirmsal kombel otsa saab?

Õnneks on Sassul Sussa ning Sussal Sassu. Kaks karvapalli on nii kokkuhoidvad, et ühisesse päriskojugi peavad nad kindlasti rändama üheskoos. Kassikesed leiab koguaeg üksteise kaisust tudumast ja teineteise kasukaid pesemast. Muidugi jääb vahvatel semudel teineteise kõrvalt aega ka inimesele tähelepanu pöörata. Mõlemad nurrumootorid armastavad väga inimese lähedust ning üheskoos inimese sülle ronida. Nad jagavad hellasid peamükse ning igale pehmele paile vastavad suure põriseva nurruga. Sassu ja Sussu on niivõrd vahvad kassikesed, et nad on iga kassiomaniku suur unistus! Teisi nii ühtehoidvaid ja inimest hoidvaid kasse on raske leida!

Sassu on kastreeritud, vaktsineeritud, kiibitud ning saanud parasiiditõrjed. Sassu ootab oma päriskodu alates 12.03.2018.

Kassipoiss Sassu ja Sussa ootavad oma päriskodult kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee