Pood
0

Kasside Turvakodu

NALA — 12.03.2018

Sugu: Cамка
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: B временных домах

UUES KODUS!

12Nalake on imearmas kiisutüdruk, kes saabus meie hoole all Tartumaalt. Ühel hetkel ilmus kiisuke kohalike kortermajade vahele ning keeldus sealt lahkumast. Käpalt käpale tammudes ootas Nala päästmist ja sooja tuppa pääsemist ning nüüd ongi pisike kassitüdruk Tallinnas meie soojas hoiukodus.

Hoiukodus on Nala uhkelt oma iseloomu demonstreerinud. Ta on hästi uudishimulik ja armastab hoiuperenaist kõikides tegemistes aidata. Korteris pole ühtegi kohta ega asja, millest Nala ei teaks, sest ta on kõik kohad üle vaadanud ning aitab alati kõikides tegemistes kaasa. Nala on küll väga uudishimulik, kuid sellegi poolest on tal head kombed- ta ei tee pahandust ja ei aja midagi ümber ega lõhu ära.

Nala kannatab ka tugevate hellushoogude all. No ikka selliste, et kui musituju tuleb, siis tuleb igal juhul inimese sülle trügida, käpad põse peale asetada ja öelda: «Siin ma olen, hellita mind!». Nala on ka väga seltskondlik- ta käib alati inimesega kaasas seal toas, kus parajasti elu käib ning suhtleb kõigiga. Nala armastab väga ka jutustada, ta reageerib oma nimele häälekalt ning armastab ka õrnalt kuristada.

Kui armas Nala Sulle silma jäi, siis sellel on põhjus!

Kirjuta Nalale aadressile info@kassideturvakodu.ee ja paku talle kodu!

Nala on kiibitud, vaktsineeritud, steriliseeritud ning ta omab lemmikloomapassi!