Pood
0

Kasside Turvakodu

ROSIITA — 17.03.2018

Sugu: Cамка
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: В приюте

UUES KODUS!

Arvate, et näe, jälle üks hall triibik – kuidas neil küll vahet teha? Aga mina ütlen teile. Tuleb ronida kuskile kõrgema koha peale, kõhuli lasta, panna pea käppade peale ja vaadelda. Nagu meie, kassid, teeme.

Kui sa meid mõnda aega oled vaadelnud, siis näed, et oleme kõik eri nägu. Triibumuster on erinev ja iseloom ka muidugi! Täitsa võimatu on meid segi ajada!

No, mina näiteks olen Triibuteraapia spetsialist, see on minu eriala! Oskan luua eriliselt hubast ja õdusat meeleolu, levitada Sinu kodus õnne ja harmoonia võnkeid.

Vaata, ma postitasin paar pilti ka, et seda näidata. Ühel pildil demonstreerin lähivaates oma triibumustrit. Juba teie, inimeste, kauged esivanemad teadsid, et ornamentidel on eriline mõju hingele. Ja mida meenutavad minu triibud? Kena mustrit sokkidel, mida teie vanaemad koovad. Sellise mustri vaatlemine on hingele väga kasulik. Kujundasin need triibud ise, vaimujõuga suunasin oma kasuka värvigammat. Minu triibud on karvapealt jonksus Maa magnetväljadega. Ning pilt, kus ma istun otsevaates, käpad ilusti kõrvuti, kompositsioon viimistletud keerdus sabaga? Kas meenutab midagi? Noh, mõelge, mõelge! See on ju kuulus Feng Shui poos nimega “Kohvikannu Soojendaja” — seostub  turvalisuse, õdususe ja kodusoojusega.

Muidugi olen ka sõbralik, paimaias ning ronin ise sülle. Kuid see on ju nii endastmõistetav, et loodan, et pole vaja eraldi reklaamida.

Olen teraapiakass, kes tõstab positiivse energia vibratsioone Sinu korteris ning lisab Su kodule Halli Triibiku Harmoonilise Puudutuse. Raha ma teraapia eest ei võta. Kuid tasuta ka ei saa. Minu hindamatu teraapia maksab kümme untsi igavest armastust. Ma arvan, et see on aus äri!

No tule ruttu, Oma Inimene! Üks väike hall triibik ootab Sind!

Rosiita on pärit Kohtla-Järve varjupaigast. Rosiita on steriliseeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Turvakodus ootab uut kodu alates 07.11.2017.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.