Pood
0

Kasside Turvakodu

SNICKERS — 16.12.2017

Sugu: Cамец
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: В приюте

UUES KODUS!

«Ma tean, ma tean. Ukse juurde tuleb teile alati vastu president Mango ja näitab kui hästi ta oskab mängida ja hüpata ja nii edasi… Lisaks sellele on ta “poliitiliselt õiget värvi” – oranž. Poiss nagu ponks. Tal on kõik eelised.

Aga see kõik on väga ebaõiglane. Miks on oranžid ja hallid ja valged kassid popimad kui mustvalged? Kas mina mõtlesin selle välja, et ma sündisin mustvalge kassina – värviga, mis ei ole moes? Mina olen ju sama hea mängija ja vembumees nagu Mango. Me oleme natuke konkurendid kui aus olla. Vennalik konkurents nii öelda.

Mina olen sama vahva hüppaja ja pallikese taga ajaja ja sõbralik ja pailunija. Mina oskan ka trikke teha ja õhus saltosid visata. Minuga on alati lõbus. Ma olen interaktiivne kass. Arukas olen ma ka. Ise osutan käpaga, mis mänguasja tahan. Ja kenasti oskan ennast pikaks karvaseks rulliks teha, saba ja käpad välja sirutatud, just selline vahva tolmurull, mis inimeste meelest on armas ja naljakas.

Ma oskan nii hästi meelt lahutada ja samas olen ma ka suur kaisukalli, üks ütlemata tore rõõmsameelne karvarull! Noh, mis Sa ootad? Kas ei ole juba aeg loobuda eelarvamustest mustvalgete kasside suhtes ja tulla järele imetoredale magusa nimega mustvalgele kiisule – minule!

Ma ootan Sinu kirja! Ikka aadressile info@kassideturvakodu.ee

Snickers on pärit Kohtla-Järve varjupaigast. Ta on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 07.11.2017.