Pood
0

Kasside Turvakodu

ELLI — 15.06.2019

Sugu: Cамка
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: B временных домах

UUES KODUS KOOS LIISUGA

Kassipiiga Elli saabus meie hoole alla 2017. aasta kevadel ühest suvilate piirkonnast. Ta oli hell ja õrn ning vaatas oma suurte silmadega hirmunult ringi. Kõik tema elus oli uus — elus esimest korda oli keegi teda märganud ja aidanud ning esimest korda elus sai ta tunda täis kõhtu ja pehmet pesa. Aasta hiljem rändas ta päris oma koju ning sai endale õigepea sõbraks tillukese kassipoja Liisu. Uue sõbra saabumine muutis Elli ääretult õnnelikuks, teineteisega mängitakse ennastunustavalt, tudutakse vaid koos ning teineteist isegi pestakse. Kui Liisu on see aktiivsem ja uljam sõbrake, siis Elli on elegantne ja tark — sageli juhtub nii, et Elli elukogenumana Liisut korrale kutsub, kui mängud liiga ulakaks lähevad.

Nüüd on aga nende sõbrakeste elu varjutamas murepilved. Nende pereliikmel tuvastati allergia ning sõbrakestel ei ole enam mitte kuhugi minna. Kuhu on neil minna? Kas nad saavad jääda kokku või kodu kaotanud sõbrad lahutatakse ka teineteisest?

Meie soovime kogu südamest, et viimaks ometi saaks Elli endale päriskodu, mis oleks igavene ja seda üheskoos parima sõbranna Liisuga. Iga kassiomanik teab, et kaks on parem kui üks, seega naudi Sinagi seda õnne, mida toovad endaga kaks kassi!

Ellile ja Liisule kodu pakkumiseks kirjuta aadressile info@kassideturvakodu.ee

Elli on kiibitud, vaktsineeritud, steriliseeritud ning ta omab lemmikloomapassi.