Pood
0

Kasside Turvakodu

RENE — 10.12.2017

Sugu: Cамец
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: В приюте

UUES KODUS!

Kui me esimest korda Rened nägime, siis tundus meile nagu Melanie kadunud kaksikvend oleks Turvakodusse saabunud. Kui sarnased saavad kaks kassikest olla — ühtemoodi pisikesed vibalikud ja meenutavad pigem poole aastast kassipoega kui täiskasvanud nurrumootorit, ühtemoodi mustvalged, krapsakad ja mänguhimulised.

Milleks me aga valmis ei olnud, oli see, et Rene on ämblikmees! Päriselt! Kui tavaliselt kassid ämblikega mängivad ja sageli mängu lõpetuseks «kogemata» ämbliku nahka pistavad, siis Renel on ämbliku oskused. Vähemalt meile tundub nii, sest kuidas muidu on võimalik, et Rene suudab põrandalt (!) hüpata Turvakodu kõige kõrgema kapi otsa?!

Muidugi üritab esialgu Rene ennast kapi otsas ämblikmehele kohaselt peita — nii muutuvad tema silmad suureks kui tõllarattad ja sageli vajub ka keel suust välja. Oh, pisike, nii Sa end küll märkamatuks ei tee, vastupidi, Sa oled üliarmas! Kuid ilmselt ei soovigi Rene ennast märkamatuks teha, turvakodus on ju äärmiselt oluline kõikide nurrumootorite seast silma paista ja oma inimeste südamed võluda.

Kui paimaias ja krapsakas Rene Sulle silma jäi, siis sellel on põhjus!

Rene on kastreeritud, kiibitud, vaktsineeritud ning ta ootab oma päriskodu Turvakodus alates 05.04.2017. Rene on pärit Kohtla-Järve varjupaigast.

Kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee