Pood
0

Kasside Turvakodu

MAALI — 22.12.2017

Sugu: Cамка
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: B временных домах

UUES KODUS!

Maali jõudis meieni 2017 aasta kevadel kui pererahvas oli langetanud raske otsuse, et viia kiisuproua kliinikusse eutaneerimisele, seoses pere isikliku keeruka olukorraga. Maali õnneks sai ta kliiniku abiga uue võimaluse ja leidis tee meie hoole alla.

Maali on esmasel keskkonna vahetusel arglik, aga olles koduga mõne päeva tutvunud ja ära harjunud on ta iseteadlik perenaine, valib kiirelt endale välja lemmikkohad (nt lemmiku tugitooli või valveposti aknalaual). Maali on ka väga lähedust igatsev süleloom. Lausa vägisi ronib sülle, kui pole mõnda aega saanud paisid. Oma kiindumusest annab alati teada ka kõvasti mõnuga nurrudes. Kui liiga kaua paitada, mudida kassiprouat, siis meeldetuletuseks ta naksab mängeldes aga kunagi mitte kõvasti. Öösiti tuleb meeleldi voodisse headööd soovima ja vahel ka und valvama, ka kutsumise peale. Viimase aja elumuutusest tingituna ta vahel ikkagi ehmatab ootamatute, valjude helide peale ja suhtub uutesse situatsioonidesse ettevaatlikkusega. Oma ettevaatlikkusest annab Maali märku olukorda algul eemalt uudistades ja pead viltu hoides aeglaselt lähenedes. Sellise omapärase viltuse vaatega meenutaks ta nagu ilmekat multifilmitegelast.

Ilmselt on stress pannud ta eelnevalt veidi üle sööma, nii et Maali on hetkel meeleldi dieedil. Maali läheb hoiukodus järjest kenamaks ja julgemaks, aga kõige rohkem igatseb ta ikka päris oma kodu ja oma inimest, kellega saaks lõplikult ära harjuda ja olla päris tema ise.

Maali on steriliseeritud, vaktsineetitud, kiibitud ja omab passi.

Maali ootab enda kodu kirju  info@kassideturvakodu.ee!