Pood
0

Kasside Turvakodu

BLANCHE — 22.08.2017

Sugu: Cамка
Vanus: До 1 года
Asukoht: B временных домах

UUES KODUS!

VAPPER BLANCHE EI ANNA ALLA — KA TEMA JAOKS PEAB OLEMA KUSKIL KEEGI!

Blanche on väike kassitirts, kelle elu võinuks lõppeda seal,mändide all, kuhu ta suvilasse hüljatud kassiema pojana sündis. Suvilate juures olid juba ajast aega olnud erinevad kassid ning kohalikud ei pidanud seda imelikuks. «Siin nad on ju olnud ja küllap neil siis hea on!» mõtlesid nad. Kuid mida paljud ei märganud oli see, et igal kevadel olid kassiperes uued liikmed. Igal kevadel sündisid uued pojad, kes talvekülmadega hukka said ning nii kestis see ring pikalt, kuni sellel kevadel otsustas saatusesõrm sekkuda.

Nüüdseks on pisikene Blanche hoiukodus ning lühikese ajaga teinud läbi justkui totaalse muutumise. Pisikesest, tuhmunud kasukaga kiisutirtsust on saanud imekaunis lumivalgelt särava ja süsimustalt sätendava kasukaga plika, kelle uudishimul ja mängulustil pole otsa ega äärt. Üle kõige armastab Blanche mängida pallikesega jalgpalli ning kindlasti oleks ta kasside jalgpallikoondises tiimi liider! Õhtuti on hoiukodus müramise aeg — üheskoos hoiuperenaisega aetakse taga nöörijuppi ning mänguhiirekest. Erilist rõõmu pakub Blanchile hoiupere teine kiisu — üheskoos trallitakse, magatakse, süüakse ja lausa pestakse teineteise kasukat. Seetõttu oleks Blanche väga õnnelik, kui tema päriskodus ootaks teda mõni nurrumootor, kes endale seltsilist vajab.

Kui müramise — ja mänguaeg on otsa saanud, suundub Blanche aknast välja vaatama. Talle meeldib väga jälgida, mida inimesed õues teevad ja kuhu autod sõidavad. Vahel võib Blanche akendel istuda tunde, justkui oodates ja lootes, et äkki mõni nendest autodest peatub. Ehk mõni nendest inimestest seisatab hetkeks ja vaatab üles tema poole ning tunneb ära midagi erilist…

Blanche on kiibitud, vaktsineeritud, steriliseeritud ning omab lemmikloomapassi.

Eriline Blanche ootab kodukirju aadressile info@kassideturvakodu.ee