Pood
0

Kasside Turvakodu

FANNY — 12.06.2017

Sugu: Cамка
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: В приюте

UUES KODUS!

Meie Fanny on üks vahva kassitirts, kes suudab vist kõike! Ta on alati igal pool kohal, ta jaksab alati lastega kõige kaugem võidu joosta ning jaksab alati kõige kauem paisid nautida. Teda võib kohata köögikapis inventuuri tegemas ja kõrgete kappide otsast tolmu võtmas. Teda võib kohata kamina ees mõnulemas ja ka suletutti hoogsalt taga ajamas.

Fannyle kuulub ka auga tiitel «Kõige vastupidavam turvakodu kass». Nimelt on Fanny alati kõige viimane kass, kes koos lastega veel ringi joosta jaksab. Teised nurrikud on ammu jala pealt pessa vajunud, lakuvad oma hellaks muutunud käpakesi, kuid Fanny jookseb ikka veel. Tõeline lastesõber!

Lisaks on Fanny ka omale südamesõpru turvakodus saanud. Nii on ta osavalt ümber oma käpa keeranud kassipoiss Markiizi, kes ustavalt temaga kõike koos teeb — üheskoos joostakse inimesele vastu, üheskoos võetakse inimene «rajalt maha» ning seejärel nauditakse üheskoos paisid. Ainuke probleem on selles, et Markiiz kuulub sinna gruppi, kes mängides enne Fannyt jala pealt pessa vajuvad… Siis jätkab Fanny üksi!

Fanny on päästetud Tähetorni kassikolooniast. Ta on kiibitud, vaktsineeritud, steriliseeritud ning ootab oma kodu alates 07.03.2017.

Kui meie vahva Fanny Sinu südame eriliselt põksuma pani, siis järelikult on sellel põhjus!
Kirjuta talle kohe — info@kassideturvakodu.ee!