Pood
0

Kasside Turvakodu

SUSLIK — 24.09.2016

Sugu: Cамец
Vanus: До 1 года
Asukoht: B временных домах

UUES KODUS!

Suslik hell mustvalge kassipoiss, kes on päästetud Jõgeva linnast. Kiisulapse emme oli leidnud neile elukoha ühel eraterritooriumil ning neid ohustas eutaneerimine. Lähedal elavate heade inimeste abiga sai kiisulaps päästetud. Praegu lustib ta koos vendadega hoiukodus ning ootab väga päris oma inimest.

Suslik on pesakonna kõige hellem kassipoiss. Sel ajal kui teised vennad üheskoos ringi trallitavad, voodi aluseid uudistavad ja diivanil kalpsavad, vaatab Suslik kogu tegevust rahulikult pealt. Sageli on nii, et Suslik saab mängida ainult nende asjadega, millega parasjagu mitte keegi ei mängi. See-eest söögikausi juures on Suslik alati eesrindlikult esimene ning kuna teda vahel mängu ei võeta, siis ei jäägi tal muud üle kui aega söömisega sisustada. Nii on sagedased vaatepildid, kui teised omavahel mängivad, aga Suslik naaseb söögikausi juurde…ja veel kolmandat korda… ja vahel ka neljandat korda.

Suslik on hell ja armas kassipoiss, kes on kiibitud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrjed. Kui Sinu südames ja kodus on ruumi kaunile Suslikule, siis kirjuta info@kassideturvakodu.ee.

Vaata Susliku õdesid-vendi:

Tähnik

Sabatäht

Valgekrae

Musthabe

Vaata ka Susliku kodu-uudiseid:

22.12.2016