Pood
0

Kasside Turvakodu

HOBBIT — 28.08.2016

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

HOBBIT – JÄÄKARUKASS OMA MÕTTEKAASLASE OTSINGUIL!

Kas Teie teadsite, et Kasside Turvakodu pakub peavarju ka ühele hüljatud jääkarule? Kui aus olla, siis tegelikult ei ole ta küll päris jääkaru, aga peaaegu jääkaru mõõdu annab välja küll. Head kassisõbrad ja kaasaelajad, palun lubage esitleda – jääkarukass Hobbit!

Hobbit on vahva lumivalge kassipoiss, kelle kohta võib küll öelda, et „100 kilo meheilu“. Hobbit on tõeliselt suur ja mõnus nurrumootor, kelle suures kehas on ka üüratult suur süda. Hobbit armastab väga inimese tähelepanu ning turvakodu kassikambritesse astudes võid kindel olla, et kui Sina teda veel märganud ei ole, siis tema on Sulle juba ammu käpa peale pannud. Hobbit tuleb lihtsalt ise inimese juurde ja nurub tähelepanu kuniks inimene oma püha kohuse täidab. Seejärel hakkab Hobbitil peale tõeline valimiskampaania järgnevas stiilis: „Hei, vali mind, võid mulle kindel olla!“ ja „ Kui Sa mu kohe koju viid, siis ma luban, et võtan veel 2 kilo juurde!“ ning samuti „Milleks võtta mõni kassipoeg, kui minuga saad Sa sisuliselt 5 kassipoega?!“.

Kui Hobbiti valimisloosungid avaldasid Sulle mõju, siis tule Hobbitile külla! Ehk oled just Sina see, kelles Hobbit oma mõttekaaslase leiab!

Hobbit on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus kodu ootamas alates 01.04.2016

Kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee