Pood
0

Kasside Turvakodu

KASSU — 24.10.2016

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

Kassu on pärist Tallinna sadama D-terminali lähedalt, kus ta suvel sündis ning koos oma õekesega kasvas. Õde kahjuks läks tänaval kaduma aga Kassu sai päästetud ning on hetkel hoiukodus uut kodu ootamas. Tänu toitja aktiivsele taltsutamisele ja hoiukodu kannatlikkusele on Kassust kasvanud sõbralik ja asjalik kassipoiss.

Kassu on üks tõeliselt kelmikas väike tegelane. Kui jõudis kätte Kassu fotosessiooni aeg, varus fotograaf suure kotitäie mänguasju, kuna ta teadis, et Kassu on võõrastega veel mõnevõrra pelglik. Kohale jõudes oli aga Kassu süda hetkega võidetud. Nii kui mänguasju täis kotike põrandale pandi, sulpsas väike kassipoiss selle hunniku keskele ja nurrus nagu väike traktor. Mängimiseks sobisid nii pallikesed kui ka väiksed käbid, krepp-paberid ja suletutid.

Kuigi Kassu on veel mõnevõrra tagasihoidlik, on juba selgelt näha, et väikese karvakera sees peidab ennast väga meelas ja paimaias nurrumootor. Kassu armastab väga paisid, kuid ta leiab, et liiga meelaks ei saa veel hakata. Nii liigub Kassu nurrudes inimese lähedale, vahepeal ennast näiteks diivani vastu nühkides ja seejärel…Oih, Kassu komistab täiesti kogemata pehme ja mõnusa paikäe vastu, mille õndsaid paisid siis pikalt nauditakse.

Kassul on ka laitmatud kombed- nii kui külaline mänguasju täis kotiga saabus, tervitas Kassu tulijat vaikse mjäuga. Viisakalt võeti toodud mänguasjad vastu, koos mängiti, nauditi uue sõbra paisid ja oma külalisele pakuti isegi oma krõbinaid.

Kassul on aga suur mure. Armsal kassipoisil pole enam võimalik oma vahvas hoiukodus olla ning ta otsib omale uut pesa… Kuid mitte tavalist pesa, vaid seekord OMA PÄRIS KODU!

Kui Sinu pesas on Kassule ruumi, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee.