Pood
0

Kasside Turvakodu

LIISBET — 02.03.2016

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

Väike emane kiisupreili otsib uut ja toredat kodu!

Arvatakse, et ma sündisin tänaval, kus lõpuks avastasid mind kaks inimest, kes mulle süüa tõid ja pai tahtsid teha. Olin väga arg ja kartsin kõiki. Ajapikku muutusin julgemaks, aga inimese ligi ikka ei tahtnud minna. Vahepeal läks õues väga-väga külmaks, aga õnneks püüdsid inimesed mind puuri ja viisid sooja kohta. Olin nii tubli, et autos ei karjunud, toas hakkasin kohe sööma ja jooma ning isegi pissikastis oskan juba käia.

Mulle meeldib väga aknalaual istuda ja magada, aga juba jooksen ka inimesele toa ukse peale vastu, kui ta jälle midagi maitsvat toob. Sülle ma kahjuks veel ei julge tulla, aga teki sees istun väga vaikselt inimese süles. Ja kui tullakse pai tegema, siis surun end vastu inimese kätt ja nurrun väga kõvasti.

Seal soojas kohas on veel üks suur kiisu, kellega kohe sõbraks sain ja iga päev mängida saan. Aga hoiukodus ma enam kaua olla ei saa, sest kasvan iga päevaga ju suuremaks. Ootan nüüd päris oma inimesi ja uut kodu, kus veel julgemaks muutuda.

Ps! Arstitädi juures käitusin väga ilusti, sain vaktsiinisüsti ja kiibi isegi. Olen juba ussirohtu söönud ja kirbutõrjet turjale saanud. Arst ütles, et olen ilus, terve ja puhas kiisuke.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee