Pood
0

Kasside Turvakodu

KUSTI — 02.01.2016

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

Kusti on hästi siidise tumehalli kasukaga ja  lumivalgete sokkide ning rinnaesisega kassipoiss. Nagu selles vanuses ikka on ka Kusti äärmiselt aktiivne ja uudishimulik. Ükskõik kus ka midagi ei toimuks on Kusti-poiss alati kohal ja mitte ainult kaugusest vaatlemas vaid käppapidi otse toimuvaga ühenduses.

Kustist kasvab kindlasti väga suur kassihärra — seda on juba praegu tema kasvust näha. Aga niisama suur on Kusti ka hingelt. Talle meeldivad teised kassid ja ta jumaldab lapsi. Tõenäoliselt sellepärast, et nendega pole mitte kunagi igav. Ja kui lõpuks mäng ära väsitab saab nende kaissu tuttu pugeda ja seal suure nurruga laps(ed) unemaale saata. Ja isegi kui Kusti uues peres lapsi pole lepib ta ka suurte inimeste kaisus magamise ja nurrumisega. 🙂 Ainult koera pole Kusti veel näinud, aga tema loomupärane julgus ja avatus aitavad kindlasti ka koeraga sõbraks saada.

Kusti on kiibitud, vaktsineeritud ja omab täitsa isiklikku kassipassi. Kui Sa tunned, et Sinu kodust on Kusti just puudu olnud siis kindlasti kirjuta meile info@kassideturvakodu.ee