Pood
0

Kasside Turvakodu

LUCAS — 25.09.2015

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

Kallid Kasside Turvakodu sõbrad!
Mina olen Lucas ja minu lugu algas augustikuu alguses, kui mind puretuna ja liikumatuna autotee äärest leiti. Aga see on nüüd minevik. Põhjus, miks ma täna siin sõna võtan, on imelihtne — ma soovin teid kõiki isiklikult tänada.

Ma tänan Sind, kes Sa mind seal tee ääres märkasid ja minust Turvakodule teada andsid. Ma tänan Sind, kes Sa mu Loomade Kiirabikliinikusse transportisid. Ma tänan Loomade Kiirabikliiniku töötajaid, kes mulle esmaabi andsid ja minu eest mitmeid päevi hoolt kandsid. Ma tänan Billy loomakliiniku töötajaid, kes samuti minu eest mitmeid päevi hoolitsesid enne ja peale operatsiooni. Piisavad tänusõnad mul puuduvad aga Sulle — armas Dr. Tralman — sest see, mis Sa minuga tegid on lihtsalt ime — AITÄH Sulle!
Tänan kõiki Turvakodu vabatahtlikke, kes minu eest seisid ja minu eest võitlesid — kuni lõpuni. Tänan teid kallid sõbrad, kes te mind rahaliselt toetasite ning kõiki, kes minu loole kaasa elasid.
Aitäh Sulle, mu armas hoiukodu perenaine, kes Sa minu eest taastumise ajal hoolt kandsid ja kodusoojust pakkusid.  


Aitäh kahele imearmsale inimesele, kes hoolitsesid minu eest ja mängisid minuga siis, kui hoiukodu perenaine vahel paar päeva ära pidi käima või pikalt tööl oli.
Aitäh Sulle minu uus kodu, kes Sa mind terve paranemise aeg pikisilmi ootasid ja ei kartnud mind võtta endale teades, millised vigastused on mul olnud. Kui ma kellegi unustasin, siis tea, et tänan ka Sind! Te kõik kinkisite mulle midagi hindamatut – võimaluse elada!


Minu haavad on paranenud, fiksaatorid on minu jalgadelt eemaldatud ja ma olen kõige õnnelikum, tänulikum ja elutahet täis kassiposs, keda hoiukodu varem kohanud on. Minu paranemine on olnud lausa nii imeline, et ma isegi ei lonka. Ma kihutan kõigist hoiukodus olevatest kassipoegadest kaks korda kiiremini, mängin kõige ja kõigiga, mis ette juhtub ja see on alles algus — minu lapsepõlve ja uue elu algus.
Ma soovin, et kõikide kurbade ja võimatute lugude lõpp oleks sama õnnelik ja ilus, kui minu oma.

Pisike Lucas ( oma uue perega)