Pood
0

Kasside Turvakodu

JINXY — 12.01.2016

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

Jinxy on oma noorest east hoolimata kuidagi eriliselt elegantne kass.

Tavaliselt öeldakse, et elegants, väljapeetus ja käitumisoskus tulevad aastatega ja nende omaduste õppimiseks on vaja harjutamist ja kogemusi, kuid Jinxy puhul see nii ei ole. Sellele kassile on jumalad graatsiat andnud rohkem kui paljudele liigikaaslastele ja lisaks on tal tõeliselt kummaline kasukas — midagi sarnast nagu orientaali tõugu kassidel — selline pehme ja siidine, hästi naha vastu liibuv. Jinxyl on ka teravalt arukas silmavaade ja ületamatu oskus end pildistamise ajaks kõige efektsema tausta ette sättida — ning seda loomulikult kõige efektsemas poosis!

Kui nüüd naljaga pooleks öelda, siis sobiks Jinxy ülihästi kõikidele neile, kes peavad lugu hetkel soositud nn skandinaaviapärasest sisustusstiilist — see peenekondiline ja graatsiline säravmust olend jätaks heledal taustal tõeliselt erakordse mulje. Jinxy sisekujunduslikku aspekti ületab aga hoopis tema iseloom — temast on hoiukodus saanud tõeline lembeloom, kes kasutab iga võimalust, et ennast sulle sülle poetada. Ta armastab hullumiseni paisid ja tema nurrumootor töötab laitmatult. Kõigil inimeste tegemistel-toimetamistel hoiab ta silma peal- Ükskõik mida parasjagu tehakse — Jinxy särab ikka ninapidi juures ja räägib kaasa — tal on erinevad näud ja kurrutamised, mille kaudu ta end inimesele arusaadavaks proovib teha.

Jinxyle meeldib, kui temaga mängitakse, eriti toredad tunduvad olema paberkuulid, mida talle siis visata tuleb, et ta neid taga saaks ajada.

Ja mis veel — kassi kohta küll üsna haruldane, aga Jinxy TÕESTI armastab veega mängida  — nagu ka piltidelt veidike näha.Jinxy on viiekuune kassipoiss, kes on saanud kõik kassipoegadele vajalikud parasiiditõrjed, kiibitud ja vaktsineeritud. Tal on ka lemmikloomapass.

Jinxy ootab oma kodu endale järele ajutises hoiukodus Nõmmel. Tulge teda vaatama ja tehke temaga üks pikk ja sõbralik paisessioon!

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee

Vaata ka Jinxy ilusat õde ja vendi: