Pood
0

Kasside Turvakodu

SIMON — 14.09.2015

Sugu: Cамец
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: В приюте

UUES KODUS!

ÄÄRETULT HELL NOOR SIIAMIPOISS SIMON OMA PÄRISKODU OOTEL!
Kel vähegi võimalust olnud siiamitõugu kassidega kokku puutuda teavad, et tegemist on erakordselt võrratute väikeste loomadega. Ja kui juba korra oled oma südame siiamile avanud, siis on mõnel teisel kassil sinna raske asemele pugeda.

Siiami iseloomustamiseks on vaja täiesti omaette sõnavara, nad on erilised ja kordumatud, olles seltskondlikud ja lõpmatult truud. Ääretult intelligentsed, elavad ja jutukad, valjuhäälsed ja tähelepanu nõudvad.
Siiam armastab jäägitult inimest, viimase lähedus on väga oluline, side inimesega on see, mille nimel siiam elab. Ja kui see side on loodud, on siiam lojaalne ja hell kaaslane.

Siiamid on väga aktiivsed ja energilised, alati liikumises ja alati toimekad, osaledes enamikes kodustes tegevustes koos inimesega.

Uskumatu, aga just selline eelkirjeldatud kass on jõudnud Turvakodu hoole alla. Lubage tutvustada – siiamipoiss Simon!

Simon on noor, paariaastane poiss, kelle maailm on viimaste aegade sündmustest natuke segamini. Ilmselt on ta oma kodutee kord kaotanud või ei ole tema kodu temast pidanud, sest ühel päeval ta lihtsalt tekkis ja jäi. Jäi ühte aeda käima ja süüa ootama. Tema imeilus kasukas oli räsitud ja pilk silmis nukker.Ja nii nagu iga väike elusolend, vajab ka Simon oma päris kodu. Sellist, kes hooliks ja nukra pilgu silmist pühiks. Sellist, kes ei laseks kassi omapäi jalutama ja oskaks lugu pidada Simoni võrratust iseloomust.

Hetkel on Simon Turvakodu rohkearvulisest seltskonnast veel natuke hämmingus, aga nii kui INIMENE tema poole käe sirutab, pühendab ta kogu oma jäägitu helluse talle. Tule Simonile külla, Simoni INIMENE!

Simon on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud ja ootab oma kodu kirja aadressil info@kassideturvakodu.ee

Vaata ka Simoni (uue nimega Kriimu) kodu-uudiseid:

07.02.2017

2015-2016