Pood
0

Kasside Turvakodu

MANNU — 13.09.2015

Sugu: Cамка
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: В приюте

UUES KODUS!

Tere! Minu nimi on Mannu. Mul on üks suur mure. Nimelt oli mul kena ja soe kodu ja täitsa oma inimene. Saatuse keerdkäigud on aga vahel kummalised ning nende tulemusena ei saa mu inimene enam minu eest hoolitseda, sest paraku on ta ise sattunud olukorda, kus ise väga hoolt ja abi vajab. Muidugi on mul kurb temast igaveseks lahkuda aga hetkel on tähtis, et tema abi saaks. Ja mina üritan ka hakkama saada ja sama vapper olla kui temagi…eks see olegi koht, kus ma salamisi lootust hellitan, et ehk saab mind keegi tore inimene natuke aidata. Selline elumuutus on küll natuke hirmus, aga ma siiralt usun, et elul on minu jaoks veel varuks keegi väga hea inimene, kes mind hoiaks ja armastaks.

Mulle meeldib väga nurru lüüa ja olen hästi sõbralik. Lastega mul palju kokkupuuteid olnud pole aga usun, et klapiksin ka nendega hästi. Olen muidugi viisakas preili ning seetõttu oskan ilusti liivakasti kasutada. Kasukas on mul ilus ühtlane hall ja hoolimata heast isust olen sale. Tahan olla väga inimese läheduses, piisab kui minu poole vaadata, siis ma juba hakkan kõvasti nurruma ja üritan kaissu pugeda. Kahjuks hetkel pean ma olema Kasside Turvakodus puuris, kuna alles saabusin siia ja vaikselt harjun. Nii nukker ja kurb on siin olla, väga loodan, et leian endale peagi juba uue kodu.

Kui just Sina oledki see hea inimene, kelle eluke mu teele on saatnud, siis palun kirjuta mulle: info@kassideturvakodu.ee

 Jään pikisilmi Su kirja ootama!

Vaata ka Mannu kodu-uudiseid:

17.09.2015

28.12.2016