Pood
0

Kasside Turvakodu

KRIISU — 22.08.2016

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

KRIISU – MEISTERDETEKTIIV OMA KODU OTSINGUL!

Kriisu on ilus kolmevärviline kassitirts, kes jäeti ühe elamu lagunenud kõrvalhoonesse oma kurba saatust ootama omaniku allergia tõttu. Kriisu oli selle läbielamise tõttu esialgu suures šokis, kuid tänaval üksi ringi uidates mõistis ta, et igaüks on oma õnne sepp. Nii hakkas Kriisu juba tänaval detektiiviks, selleks et päris oma kodu leida. Ning olgem ausad, füüsilised eeldused on tal ju olemas!

Kriisu on parim „undercover“ detektiiv tänu oma kaunile näole. Kriisu saab ennast hästi varjata nii kuldkollases päevavalguses kui ka pimedas öös. Kriisu lihtsalt peab õigel ajal õige näopoole ette lükkama. Ütleme nii, et tänaseks on Kriisu nii vilunud, et temast on saanud juba meisterdetektiiv. Kriisuga samas toas viibides läheb ikka tükk aega, enne kui aru saad, kus Kriisu parasjagu Sind jälgib. Kuid ega Kriisu väga kaua maskeerunult vastu ei pea… painälg on ju nii suur! Maskeerunud Kriisu väriseb vurruotsast sabatutini, sest soovib, et saaks juba inimese juurde tormata ja siis kuhjaga paisid nautida.

Kriisu loodab südamest, et ühel päeval saab ta omale isikliku detektiivibüroo. Pehme ja mõnusa kohakese, kus hellusi ja paitusi nautida. Ta soovib, et ühel päeval oleks tal maailmaparim abiline, kes keeruka detektiivitöö ajal kõhtu silitab ja hellitusi kõrva sosistab. Miks ei võiks see päev just täna olla? Täna on ju ilus päev unistuste täitmiseks! 🙂

Hetkel on Kriisu turvakodu hoole all ja õpib hoolivate vabatahtlike käeall uuesti inimest usaldama. Kassidaam on  kiibitud, steriliseeritud ja vaktsineeritud. Turvakodusse jõudis ta 28.06.2015.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee