Pood
0

Kasside Turvakodu

ANNI — 26.09.2015

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

ANNI — VÄIKE JÄÄKARU KODU OOTEL

Anni on kiisutirts, kes näeb välja nagu väike jääkaru, käitub nagu pisike tiiger ja magab kaisus nagu suur kaitseingel.

Anni on pehme paksu valge karvaga ning nii suure südamega, et see mahuks pigem jääkaru sisse, kui pisikesse kiisutüdrukusse. Pisike nurrumootor meenutab väga väikest valget kaisukaru. Just sellist, kelle kõhu peale vajutades kostub peenike lapselik „I LOVE YOU!“. Ainukese erinevusena ei oma Anni kõhu peal väikest nuppu ega ka vaja seda, sest Anni nurrumootori käivitab pelgalt silmside inimesega. Rõõm kahejalgsest on üüratu, nii võib Anni vabalt tervituseks inimese põske limpsida või visalt kannul joosta, kuni ükskord sülle võetakse.

Kiisulapsele omased krutskid löövad välja siis, kui on aeg natukene mängida. Oma osavat saagipüüdmisoskust demonstreeritakse igal sammul. Anni viskab oma mängupallid ja hiired nii kõrgele õhku kui saab ning siis kepsutab nende eest minema. Kiisuplika jaoks on oluline hiirepüüdmisoskust näidata ka inimesele. Kassitüdrukut võib alatihti näha jooksmas pallike suus — just nii, nagu kantaks suus päris saaki. Kuid Anni oskab ka üllatusi teha. Ühel hommikul oli kiisulapse kauss söögist tühi ja asemele toodud seesama mänguhiir, millega Anni kogu aeg mängib. Mis saaks olla veel armsam?!

Anni on väga suur inimese sõber ning osav hiiremängudes, kuid Anni südame suurusest saab kõige rohkem aimu õhtuti — siis kui on aeg uinuda. Magamamineku ajal ronib väike Anni inimese kõrvale, käib korra teki all ja veendub, et teki all poleks kolle, kes inimese und võiks segada. Õhk kollidest puhas, ronib kiisuplika teki alt välja ja sätib ennast tugevalt inimese kaissu. Anni asetab oma pea vaikselt inimese kõrvale padja peale ning sirutab oma udupehme ja sooja käpa inimese põsele. Nii vaatab ta mõnda aega oma uniste hellust täis silmadega inimest ning ootab kuni too uinub. Anni süda on suur ja seda seda õhkub igast tema teost.

Kui Sina soovid oma ellu suure südamega jääkaru, kellega koos mänguhiiri hommikuks süüa ja kellega õhtuti koos uinuda, siis kirjuta Annile info@kassideturvakodu.ee