Pood
0

Kasside Turvakodu

TIIGER — 08.09.2015

Sugu:
Vanus:
Asukoht:
OMA KODUS TAGASI!
Tiiger ilmus varakevadel ühte Kristiine kandi paneelmaja hoovi ja sealt enam ära ei läinud. Istus truult trepikodade ees ja kui õnnestus, lipsas inimese jalgade vahelt trepikotta sisse ka.

Kuid nagu ikka, aeti ta sealt kohe kiiresti välja tagasi. Kuna tegu oli ääretult sõbraliku loomaga, hakkas majaelanikel temast kahju ja nii otsisid nad kamba peale kassile ajutise ulualuse, käisid kiisuga kliinikus ja nüüd ootabki Tiiger endale päris kodu. Kliinikus selgus, et tegu on paariaastase noore isase kassiga, kes oli juba leides kastreeritud, kuid kahjuks kiipimata. Ilmselt kodust kaduma läinud kassipoiss, kuid kiibi puudumisel on tema endisi omanikke pea võimatu üles leida — kleebitud kuulutuste peale keegi kahjuks ei reageerinud.

Tiiger on triibuline ja suurt kasvu, pehme koheva karvaga ja väga inimsõbralik. Sobib ka lastega perre, sest armastab veel mängida ja ringi joosta, kuid eks peaasjalikult tahaks ta ikka süles olla ja nurruda. Selline hell Tiiger siis 🙂

Tiiger on kaheaastane noor isane kass, kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud ja saanud kõik vajalikud parasiiditõrjed. Täiesti koduvalmis kodutiiger!

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee