Pood
0

Kasside Turvakodu

ADEELE — 14.10.2016

Sugu: Cамка
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: В приюте

UUES KODUS!

IMELISE KASSIKESE LUGU — ADEELE ON VALMIS OMA PÄRISKODUKS

Adeele… Kaunis nimi, mis heliseb kõrvus. Kuid veel sügavam ja imelisem on lugu selle kauni nime taga. Kassitüdruk Adeele saabus turvakodusse aasta tagasi, ühel sompus ja vihmasel päeval. Sel hetkel oleks Adeele olnud parema meelega ükskõik kus. Nii suur ja tugev oli tema hirm inimese ees. Lausa nii tugev, et Adeele varjus kõige ülemisse pessa ning leidis, et kui peab inimest taluma, siis vaid kõige kõrgemast pesast. Vabatahtlike soov Adeele usku inimestesse taastada oli tugev, kuid tugev oli ka Adeele hirm. Enamasti kostus Adeele pesast vaid urinat ja susinat. Meie ei tea, mis koledusi oli Adeele oma elu jooksul kogema pidanud. Me ei tea, kui palju kordi oli teda hirmutades ja tagaajades ära aetud. Me ei tea, kui palju kordi loobiti teda kividega. Teame vaid, et ta oli eemale tõugatud ja soovimatu. Tal ei olnud mitte kedagi. Ei olnud kedagi, kes temast hoolinud oleks.

Kuid meie usk Adeelesse ei kadunud hetkeksi. Kuigi möödusid päevad ja kuud, mil Adeele inimesest midagi teada ei tahtnud, hakkas ühel ilusal päeval ka Adeele südames lootuskiir tärkama. Kas ka tema jaoks võib tõesti olla kuskil keegi? Kas tõesti keegi hoolib temast? Väiksest Adeelest, keda on alati eemale aetud?

Jah, Adeele usub ja usume ka meie! Adeele hirmunud pealispinna alt on koorunud lootusttäis soe kassihing. Väike vapper nurrumootor, kes vaatamata kurjust täis minevikule on paimaias ja hell. Adeele on teinud läbi imelise muutuse ning taaskord tõestanud, et armastus ja hoolimine teeb imesid. Tuleb lihtsalt märgata seda, mida vahel nii kiivalt varjatakse- pisikest põksuva südamega nurrumootorit, kes igatseb oma inimese järele.

Adeele on kaunis nurrumootor, kes januneb oma päriskodu järele. Kui Adeele lugu Sind puudutas ja Sinu süda hakkas kiiremini põksuma, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee

Vaata ka Adeele kodu-uudiseid:

01.01.2017