Pood
0

Kasside Turvakodu

SOSSU — 26.08.2015

Sugu:
Vanus:
Asukoht:
UUES KODUS!

Sossu sai nime oma sooja punase karva järgi. Ta lausa õhkub soojust! Üks suvilakassidest, pidi tema oma järjekorda hoiukodusse ootama pea pool aastat. Õnneks on ka temal sellest kevadest koht Tallinnas ajutises hoiukodus olemas ja nüüd otsimegi sellele erilise välimusega õnnetoovale punasele kassile kodu. Kodu, kus oleks sama soe, nagu Sossu isegi :).

Sossu on isane kass, aprillis 2015 pakkus veterinaar tema vanuseks 7-8 kuud ning kuigi kasvult juba pea täiskasvanud, suur isane kass, on Sossu hingelt veel väike ja mänguhimuline kassipoeg. Ta laseb ilusti pai teha ja nühib end meelsasti vastu inimese sääri. Asub hoiukodus Majaka tänaval Tallinnas ja muutub iga päevaga üha kenamaks ja suuremaks punaseks tulikassiks.

Sossu on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud, lisaks on ta saanud kõik kiisudele nõutavad parasiiditõrjed ja on valmis koju mimnema.

NB Kuna pildid on tehtud vahetult pärast Sossu linna toomist märtsi algul, on ta neil veel veidi ehmunud olekuga. Praeguseks on ta palju julgemaks muutunud ja endisest mitte kellelegi vajalikust suvilasse maha jäetud kassipojast on kasvanud üks tubli ja tore kodukass, täiesti koduvalmis ja kodu väga ootamas!

Aga tulge ja vaadake ise!

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee

Teised samast kohast pärit kassid leiad siit:

Blue

Belle Blue

Tibbs

Nora

Samurai

Bessi Blue