Pood
0

Kasside Turvakodu

MÕMMI — 08.05.2015

Sugu:
Vanus:
Asukoht:
UUES KODUS!

Mõmmi on suur, pehme ja sõbralik isane kass, kes on leitud talvisel veebruarikuul üksipäini Tallinna Kesklinnast uitamas. Me ei teagi tema lugu palju täpsemalt, teame vaid, et kunagi varem ei ole me teda siinkandis näinud, kuid ühel päeval tuli ta võõrasse hoovi mängivate laste juurde seltsi otsima, pai ja süüa küsima ja enam ära minna ei tahtnudki. Lapsed andsid siis kassikesele süüa ja kutsusid ta tuppa, sooja kaasa.

Kahjuks selgus kliinikus kontrollides, et Mõmmil ei ole kiipi, samuti oli ta kastreerimata ja valged käpakesed ja kõrvad üsna määrdunud, mis andis alust arvata, et ilmselt on Mõmmi tänaval juba mõnda aega pidanud iseendaga hakkama saama. Ka ümbruskonnas ja internetis levitatud kuulutused ei toonud kohale ühtegi kahejalgset, kes ennast kassi omanikuks tunnistaks ja seetõttu otsib Mõmmi nüüd Kasside Turvakodu abil omale uut ja head pererahvast, kes teda enam kunagi ei hülgaks.
Mõmmi on arsti hinnangul üsna noor kass (nii umbes 1,5 a arvas kogenud tohter), ta on tänaseks kastreeritud, saanud ussirohu ja saab enne uude koju minekut ka vaktsineeritud. Tervis tundub Mõmmil kenasti korras olevat, mänguhiirte ja laseri peal on ta tõestanud, et jahti oskab pidada, kasutab kenasti liivakasti ja toiduga ei pirtsuta (kvaliteeti nõuab küll kõrget, aga meeldib nii kuivtoit kui pasteedid-konservid) 🙂
Iseloomult on ta leebe, sõbralik ja rahulik.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee