Pood
0

Kasside Turvakodu

MIKO — 30.04.2015

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

Miko on õnnetu minevikuga kassilaps, kes jõudis Kasside Turvakodu hoole alla Jõgevalt kahe murdunud sääreluuga. Õnneks on kassipoisi luud paranenud ning Miko on saanud mineviku selja taha jätta. Nüüd vaatab Miko ootusärevalt tuleviku poole ja ootab, et tema PÄRIS kodu teed ristuksid tema omadega.

Miko on lustlik kassilaps, kes nagu lastele kombeks, tahab ainult mängida ja joosta. Nii ajab Miko rõõmsalt taga väikeseid mänguhiirekesi, suletutikesi ja mängitakse ka koos teise hoiukodu kiisuga. Samas väärtustab kassipoiss ka lembehetki. Kuigi Miko võõraid esialgu pelgab, kohaneb Miko oma inimestega kiiresti ja veedab hea meelega kõik puhkehetked oma pererahva süles. Paituuridele vastatakse loomulikult valjuhäälse nurruga. Ja nurr on Mikol väga vali ja selge, selleks et ikka inimene aru saaks, kui tänulik Miko paikäte eest on.

Ükskord juhtus Miko telekast nägema multifilmi Käsna-Kalle Kantpüksist ja aruka kassipoisi Miko mõte hakkas liikuma vannitoa poole. Miko oli vannitoas näinud sarnast pesukäsna, aga miskipärast hoiukodu pesukäsn ei rääkinudki!? Seepeale tõttas Miko jooksuga vannituppa ja hakkas pesukäsna provotseerima, et see rääkima hakkaks. Miko näris ja näris, aga Miko õnnetuseks pesukäsn rääkima ei hakanudki. Sellest ajast alates käib Miko iga päev järjepidevalt pesukäsnasid närimas ja loodab, et äkki ikka Käsna-Kalle ärkab ellu, kui teda hammastega natuke kõditada. Miko tahaks nii väga, et Käsna-Kalle temaga mängima hakaks, aga no ei! Pärast mitmeid uusi pesukäsnasid ei ole ikka veel ükski neist temaga mängima hakanud! Aga pole hullu, sest Miko suureks unistuseks on siiski leida oma PÄRIS kodu. Kodu, kus Miko unustaks pesukäsnad igaveseks, sest on nii palju pai- ja mängukäsi, mis teda igapäevaselt rõõmustavad.

Kui Sina tahaksid Mikoga välja selgitada, miks need pesukäsnad ellu ei ärka, siis kirjuta Mikole info@kassideturvakodu.ee