Pood
0

Kasside Turvakodu

KIPSI — 13.09.2019

Sugu: Cамка
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: B временных домах

UUES KODUS!

Hell kassitirts Kipsi ootab oma kodu juba kaua – lausa nii kaua, et Kipsi peale mõeldes läheb meel kurvaks ja hinge poeb nukrus. Kipsi lugu ulatub aastate taha ning ta on hoiukodus õide puhkenud nagu varakevadine lilleke.

Esialgu, hoiukodusse saabudes, oli Kipsi umbusklik ning arvas, et inimene ei saa kindlasti hea olla. See oli ju võimatu! Oli ta nii palju kordi Mustamäe tänavatel kurjust ja valu tundnud, eemaletõukamist ja halvakspanu. Kuid hoiukodus olid hoopis hellad käed, maitsev söök ning pehme ase. Ajapikku hakkas Kipsi inimest usaldama ning tema kohta võib kindlasti öelda «vaga vesi, sügav põhi». Tänaseks on Kipsi suur palliveeretamise fänn ning lemmiktegevuseks on muidugi diivanipatjade soojendamine. Kipsi on mõelnud, et kui hoiukodus söök otsa peaks saama ning ta peab ise söögiraha teenima hakkama, siis ta hakkab kindlasti diivanipatju soojendama. Üks tund soojendamist — üks konserv! Kui soovitakse täiendatud paketti, siis saab muidugi samal ajal ka nurruda, kuid salvestusteenus ei ole lubatud… Autoriõigused, teate küll!

Kui Sina arvad, et vahva nurrumootor Kipsi võiks Sinu diivanipadjad soojas hoida ning igal õhtul Sind magama nurruda, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee! Kipsi on kiibitud, vaktsineeritud ja steriliseeritud.