Pood
0

Kasside Turvakodu

MELON — KODUS 03.05.2015

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

Melon on Viimsist pärit tõeline kassimürakas – kaalu on tal 6 kilo ning täpselt sama palju ka armastust! Nagu nimi ja kaal osutavad, on ta kollane ja piklikult ümmargune. Päris arbuusimõõtu see kass ilmselt ei kosu, sest toiduga ta ei liialda — ta lihtsalt ON suurt kasvu kass. Võib ju öelda, et isased kassid peavadki suured olema ja see ongi normaalne, aga Turvakodust on aegade jooksul läbi käinud igas suuruses isaseid kasse ning Melon on neist üks suuremaid. Kui mitte kõige suurem, siis kõige kollasem kindlasti.

Ilmselt kasvust tingituna ei tundnud see loom Turvakodusse sisse tulles ja mitmekümne teise kassi seltskonda sattudes mingeid kõhklusi ega kahtlusi. Ta tuli, nägi ja võitis, ehk nagu vanad roomalsed oleksid öelnud — veni, vidi, vici. Astus transpordikastist välja, vaatas uued valdused üle ja viskas külili. Teised kassid teda ei häirinud, neid polnud tema jaoks eriti nagu olemaski. Inimeste olemasolu märkas Melon aga küll — üldse võib öelda, et ta märkas väga kiirelt ja väga palju :). Sel terasel kassipoisil kulus vaid kuskil päev-paar õppimaks, et kõige kasulikum koht Turvakodus viibivale kassile on köögis töötasapinna ees — otse konservidekapi vastas. Nimelt võetakse just sealt välja erinevaid kassidele meelepäraseid ja maitsvaid asju. Seega veetis Melon oma esimese Turvakodu-nädala aktiivselt köögis vabatahtlikel jalus sõeludes. Kuid kuna Melon polnud eile sündinud (arstid pakuvad tema vanuseks kolm-neli aastat), tabas ta peagi ära, et konservikapp on TÄIESTI põhjatu, selle varude otsasaamist pole ühel temasugusel toredal kassil enam elu sees mitte kunagi vaja karta ning töötasapinna ees sõelumine võtab lihtsalt liigselt energiat. Mispeale Melon suundus aknalauale, sõtkus endale seal pesa valmis ja hakkas endale oma kodu järele ootama.

Vahepeal võib tõesti juhtuda, et Melon VEEREB oma pesast unehõlmas maha, aga üldiselt juhtub seda harva ja siis ei ole Melon ka üldse pahane. Ta ei oska pahane olla, niimoodi kassilikult pahane, kohe südamest solvunud. Ta võib hetkeks küll haavuda, aga see on ka kõik. Minuti pärast on ta unustanud, et sa talle just nüüdsama saba peale astusid, ta kuskilt eest ära tõstsid või teda liiga kõvasti harjasid. Melon on kuldse iseloomuga kollane kass. Kiirelt andestav, kärmelt unustav ja üldsegi mitte pahakspanev. Selline naeratav, muhedailmeline Melon.

Meister-aknalaualt-allaveereja Melon on kiibitud, kastreeritud, vaktsineeritud ja ootab oma uut peret Turvakodus alates 01.03.2015

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee