Pood
0

Kasside Turvakodu

BLUE

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Blue tervitab uuest kodust!

27.10.2015

2 kuud veel ja siis on meil täitumas esimene aasta, Bluest on nüüd saanud Kitty, millele ta reageerib kenasti v.a juhul kui just mingi pahandus pole käsil.

Sellest väga arglikust kiisust, kes mul diivani all kössitas, on saanud tõeline kaisukas. Paitamisest ei saa meil kunagi kõrini, tihtipeale ka öösel tuleb tal selline hellushoog peale ja siis ta käib mind nii kaua kõdistama, kui lõpuks ärkan ja pai teen.  Hommikuti ta saadab mind kenasti tööle ja õhtul ootab kannatamtult diivanil lesides, et saaks kaissu pugeda. Musitamise on ta ka ära õppinud ning äärmiselt puhtuselmb on ta ka, tihti käib ka keelega minu näo ja juuksed üle.

Käsi südamel – ei oleks iial arvan, et temast selline hellik saab.

15.01.15

Me siin tasapisi harjume.  Ta on ikka selline musimummukene, et hoia ja keela. Öösiti on kõige aktiivsem, siis ta traalitab mööda korterit ringi. Vahepeal käib kontrollimas, kas ma ikka magan – siis paneb oma käpakesed voodi peale ja seisab tagajalgadel püsti, kui on veendunud mu sügavas unes, siis lendab kiiresti jälle teise tuppa oma mänguasjade juurde . Ta on ikka nii armas tobu 🙂 Nüüd ta taipas ära nipi veel, et kui magamistoa uks kinni lükata, siis ma ei näe üldse teda. Päeval on ta muidugi veel pelglik, otsustasin talle anda aega. Hoian temale sobivat distantsi, mängin ja räägin, aga lähemale ei lähe. Alguses ma proovisin teda sulega paitada, aga siis ta ehmatas ja sisises. Sellepärast otsustasingi, et las ta praegu olla. Õhtul töölt tulles panen talle alati midagi eriti head süüa lisaks. Kõige lemmikumad on meil üks tuunikala konserv, keedetud kanafilee ja kohvikoor, hapukoor ning see kasside piim. Päevaks jätan talle neid Royal Canini krõbinaid, kusjuures otsisin seda Royal Canini Calmi talle, aga loomapoodidest pole veel silma hakanud. Eks ma vaatan veel ringi. Meie edusammud on pisikesed ja aeglased, aga oi kui palju rõõmu nendest saab. Päeval ta vist enamus ajast magab, kuigi käib ka akna peal elu uudistamas. Paid veel teha pole saanud, aga suurim edusamm vast ongi see, et ta pole enam diivani all peidus koguaeg.

Blue hoiukodus