Pood
0

Kasside Turvakodu

SABA — 20.03.2015

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

Saba on rahulik kodukiisu. Sabal on ka varem kodu olnud, kuid tema omanik suri ning seejärel jäi kiisu saatuse hoolde tänavatele hulkuma.

Nagu õigele nurrukale omane, naudib ta sooja küljealust (soovitavalt inimese läheduses ikka), söömist ja magamist. Kui kõht täis ja uni läinud, on vaja oma valdused uuesti läbi uurida nagu oleks tegu täitsa uue koduga. Sinna vahele mäng suletutiga või käib ta nagu kass ümber palava pudru hoopis läptopi ümber ja tegeleb klaviatuuril trükkivate sõrmede aktiivse piidlemisega ning “abistava” käpa ulatamisega. Oma iseloomustuse kirjutamisel aitas ta igatahes väga aktiivselt kaasa nii trükkimise kui ennastunustava ekraaninühkimisega.

Minevikku jäävat õue elu ta ilmselgelt ei igatse ning harjub oma lepliku iseloomu tõttu ka päriskodus kergesti. Öösel magab kaisus ja koju tulijaid tervitab viisakalt ukse peale vastu tulemisega. Kõik köögitoimkonna tegemised ning hommiku-, lõuna- ja õhtusöögid toimuvad samuti tema valvsa pilgu all.

Saba on ka natuke eriline — nimelt ei ole tal alles jäänud palju silmanägemist. Saba ennast see üldse ei häiri ning ta saab igapäevase eluga väga hästi ilma igasuguste probleemideta hakkama. Ja ta ootab just Sind, sest ka ilma nägemata teab ta, et kuskil on tema päris pere, kes ta varsti koju viib. Saba on selles nii kindel, et ootab just transpordipuuris — sest ta tahaks nii-nii väga koju!

Saba jääb kirju ootama aadressil info@kassideturvakodu.ee — täida tema unistus ja vii ta koju!

Saba on kiibitud, vaktsineeritud ning kastreeritud ja ootab Turvakodus alates 07.02.2015.