Pood
0

Kasside Turvakodu

HANNOKERT — 18.11.2014

Sugu: Cамец
Vanus: До 1 года
Asukoht: B временных домах
UUES KODUS!
Hannokert on isane süsimust kodune kassipoeg, kelle elu ei alganud just meeldivalt. Ilmselgelt oli ta taas üks kassipoeg, kelle sünd siia ilma ei olnud oodatud. Olles vaid mõne päevane, visati ta koos 2 teise kassipojaga ühe inimese aeda. Õnneks olid need väga hoolivad inimesed ning asusid kohe kiisudele abi otsima. Ja abi ei olnudki väga kaugelt vaja otsida. Pärast mõnda aega nende kosutamist sooja kohvikoore ja vee seguga ning üles soojendamist, leidus kiisulastele armastav kasuemme, kes kasvatas juba poole suuremaid oma pärislapsi ning keda oli 5. Risk oli suur, et kas kassiema üldse omaks võtab uues pojad ja kuidas nii pisikesed hakkama saavad 5 poole suurema kasuvennaga tissi jagamisel ning samuti, ega suuremad võitluses tissi pärast väiksematele liiga ei tee.
Esialgu oli kasuemme natuke ähmi täis ja ei saanud päris täpselt aru, miks osad tema pojad palju pisemad on ja palju nõudlikumad ja nii kõva piiksuga. Ei olnud ka hoiukodul esimesed paar ööd ja päeva kerged. Päev ja öö möödus suure piiksumise saatel, mida näljased ja nõudlikud kiisulapsed tegid, kuid siis asi vaibus ja kõik said tissijagamise selgeks ja ka pisikesed kõhu täis.
Ja nii ongi kangelasest kassiema, keda tegelikult ka koos poegadega ootas ees märg surm, enne kui nad päästa õnnestus, kõik oma pojad suureks kasvatanud.
Enamus pärislapsi on juba koju saadetud, nüüd on kord kasulaste käes, kellele ka on vaja toredat ja hoolivat kodu.