Pood
0

Kasside Turvakodu

CILIA — 11.05.2015

Sugu: Cамка
Vanus: До 1 года
Asukoht: B временных домах

UUES KODUS!

(JÕULU)EHTEGURMAAN CILIA

Cilia on aktiivne kassipreili, kes on pärit Narvast ühest küünist. Sündinud metsiku emakassi pojana, on Cilia siiski hoiukodus inimestega harjunud. Hoiukodu kirjeldab Ciliat kui väga elavaloomulist ja tegusat kiisupreilit. Kassike on tubli ja virk ning ei karda seda igal võimalusel näidata.

Nagu noortele kassilastele kombeks, nii meeldib ka Ciliale ülekõige mängida. Mänguks sobib absoluutselt kõik, mis vähegi liigub. Ei ole harvad juhud, kui Cilia mängib isegi toolijalaga, sest kujutlusvõime ja enda lõbustamise võime on Cilial väga arenenud. Ülekõige armastab Cilia jõule, sest siis tuuakse tuppa kuusepuu. Cilia on loomulikult täiesti veendunud, et kuusepuu toodi tuppa tema jaoks. On ju kuuse peal nii palju jõuluehteid, et isegi nii virk kass nagu Cilia ei jõua kõikide „mänguasjadega“ kuusepuul mängida. Aga Cilia on järjepidev ja nii jõuab ta iga ehte kuuse pealt alla tirida. „Kui mänguasjad on tuppa toodud, siis miks mitte nendega mängida?! See oleks minust väga inetu, kui ma mänguasjadest välja ei tee. Inimene oleks kindlasti nii solvunud. No vaadake kui kaua ta vaeva nägi, et need mänguasjad puu peale saada!“ mõtleb väike Cilia. Nii võibki Cilia mängida nii kuuseehete, mänguhiirte kui ka toolijalgadega. Peaasi, et meel oleks rõõmus!

Kuigi Cilia oli Turvakodusse jõudes pelglik, on Cilia hoiukodu inimestega harjunud. Üha sagedamini leiab Cilia tee inimese kaissu. Need käed, mis alguses tundusid Ciliale hirmutavad, sest tema oli tunda saanud vaid inimese kurja kätt, on hakanud Cilia jaoks muutuma pehmeteks ja hoolivateks. Cilia teab, et hirmsad ajad on möödas ja nüüdsest tunneb tema pehme karv ainult paikäsi. Võime ka kinnitada, et Cilia nurrumootor töötab nagu õlitatult. Cilia on küll väike kassipreili, kuid tal on suur süda ja veel suurem nurrumootor. Nurrumootor on lausa nii suur, et teeb mõnele kogenud kassilegi ära.

Graatsiline ja nõtke kassipreili otsib oma kodu, kus mänguasjad ei saaks iialgi otsa ning kus oleks paikäsi, mis tema pehmest kasukast eal ei tüdineks. Väike Cilia kinnitab, et on valmis OMA perele kinkima oma südame! Kirjuta Ciliale info@kassideturvakodu.ee