Pood
0

Kasside Turvakodu

OTT — 01.08.2015

Sugu: Cамец
Vanus: До 1 года
Asukoht: B временных домах

UUES KODUS!

Niisiis, milline on kiisu-Ott? Oti tõelise loomuse nägemise jaoks peab olema natuke kannatlik. Miski uus on ju alati hirmus, ja hirmsad on ka ju inimesed. Usaldus pole nalja-asi. Kes teab, mis nad teha tahavad? Aga kui Ott saab aru, et inimese soov on talle vaid paid teha – siis, oi, paiii! Siis algab tõeline sõprus. Paid on toredad-toredad. Süllevõtmised on ka toredad, kuigi alguses tuleb sipelda nii, nagu ei tahakski sülle. Aga kui saab oma käpad toetada hea inimese õlale, kes teda oma käte vahel hoiab ja paitab, on nurr vali ja nina hõõrutakse hoolega süleshoidja lõua vastu.

Otile meeldib mängida. Kõiksugused pallikesed, suletuustid, mänguasjad – ja eriti vahva mänguasi on väike viiner. Seda saab ju lennutada justnagu õiget jahisaaki. Kuigi ka sellel jahil on ohtu – jahiviiner võib põgeneda hoogsalt külmkapi alla. Siis tasub käsile võtta varitsemistaktika, vahepeal käppa saagi poole sirutades. Selle käigus tuleb muidugi tõenäoliselt uni peale, aga kes on öelnud, et külmkapi kõrval pole parim koht magamiseks? Võib-olla veereb viiner millalgi peidust välja..

Ott on kass, kes ka koerainimeste meelest on muhe. See sõber tuleb su kutsumise peale, ja vastab „Burrrrrr, mäuu – kas sa kutsusid mind? Mis oli? Kas sa tahad mulle süüa anda? Pai teha?“. Ja kes siis sellele võrratule triibikule pai ei tahaks teha.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee