Pood
0

Kasside Turvakodu

GIOVANNI — 27.12.2015

Sugu: Cамец
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: В приюте

UUES KODUS!

Giovanni on lustiv kassipoiss, kes armastab süles ja kaisus olla. Ainus tingimus, mida ta inimeselt ootab, on vastuarmastus — otse loomulikult peab seda talle kinnitama õrnalt silma vaadates ja käsi südamel. Kõige parem, kui inimene ütleks seda nii: «Giovanni, mu arm! Ma tõotan, et ei hülga sind iial! Ma ei jäta sind kunagi ja ma täidan su elu hellituste ja armastusega!»
Giovanni, kui ta oskaks inimeste keeles rääkida, väljendaks enda kiindumust täpselt sellisel moel.
Leitud on see noor pikema karvaga kassipoiss ühel jääkülmal sügisööl Viru ringilt.
Ehmunud noor kass suutis autode vahelt läbi põigelda ja jäi pidama Viru Väravate ette, kus hakkas end intensiivselt näugudes inimestele sülle pakkuma. Lõpuks üks mööduja kummardus ja Giovanni tõsteti külmunud sillutiselt üles, sooja. Loomakliinikus selgus, et Giovanni on noor ja puhas kodukass, kastreeritud ja ülisõbralik, kuid kahjuks — kiibita….
Mis tähendas seda, et tema endise omaniku leidmise võimalus vähenes kohe pea nulliilähedaseks ja nii on see siiamaani — Giovanni on siiamaani oma inimese ja oma koduta.
Kuid üht võib öelda — see krapsakas suslik poeb sügavale südamesse kõikidele, kelle teed temaga ristuvad. Puges nii leidjale, Turvakodu vabatahtlikule, kes talle hilisõhtul kesklinna järele sõitis ja ta kliinikusse viis, puges ka kliiniku arstidele. Me kõik võime täie kindlusega väita, et see õnnelik, kes Giovanni endale võtab, võib kindlasti arvestada lojaalse südamesõbraga kogu eluks. Silma- ja südamesse vaatava sõbraga, kes ka võhivõõras autos, võhivõõraste inimestega teadmatusele vastu sõites rahulikult aknast välja vaatas ja nurruma hakkas. Giovannil on inimestesse usku. Ja see pole sugugi väike asi.

Giovanni on noor, aasta vanune kassipoiss, kes leiti oktoobri lõpus Tallinna kesklinnast Viru keskuse kandist ning kes oli juba leides kastreeritud. Nüüdseks on ta saanud parasiiditõrje, kiibi ning vaktsineeritud. Turvakodus ootab Giovanni oma uut peret alates 10.11.2014

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee