Pood
0

Kasside Turvakodu

NEFER — 17.11.2014

Sugu: Cамка
Vanus: До 1 года
Asukoht: B временных домах

UUES KODUS!

Selle suve viimastel päevadel leiti Klooga metsast, sealsete suvemajade juurest pisike ja üsna õnnetu must-valge kassipoeg. Peretütar otsustas kassipojale kohe abi pakkuda ja ta võeti pere hoole alla, kus hakkas kiiresti toibuma ja kosuma. Kõik laabus hästi, perel oli ennegi kodus ärapäästetud kasse olnud. Paraku tekkisid ootamatud raskused seal, kus keegi neid kartagi ei osanud – pere vana lemmik, aastates hundikoer, kes ka varasemalt kassiga koos elanud – jäi uue kaaslase ja pereliikme tulekust norgu. Vajus lausa apaatiasse ja depressiooni, kuigi pere jagas oma hoolitsust ja armastust püüdlikult mõlema looma vahel. Otsiti ka professionaalset abi, aga ühel hetkel oli selge, et selline olukord ei saa lõputult edasi kesta. Vanaldane ja ustav koer kannatas silmnähtavalt ja halvema ärahoidmiseks tuli teha raske valik, mida peretütar siiani kahetseb, kuigi mõistab, et see oli ainuvõimalik ja ka õiglaseim – kassipojale tuli leida uus kodu. Tema ju jõuab veel uue perega harjuda ja uutesse inimestesse kiinduda.

Nefer on elavaloomuline ja vallatu kassipoeg, kes ootab mängulusti ka oma kaaslastelt, samas on ta õrna hingega ja väljendab seda siiralt valju  kurrumisega. Endine pere loodab, et oma uues kodus leiab Nefer kindluse, tugeva turvatunde ja armastuse, ja ei peaks enam iial üle elama lahkumist nendest, kellesse ta on kiindunud.

Idamaadest huvituva peretütre poolt sai kassipoeg nime Nefer.

Nefer tähendab vanaegiptuse keeles ilu ja headust, tähendades otsetõlkes — ilus nii seest kui ka väljast! Selline see kassipoeg just ongi.

Nefer on kiibitud ja saanud ussirohtu, enne uude koju minekut saab ka vaktsineeritud.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee