Pood
0

Kasside Turvakodu

GIZA — 01.03.2016

Sugu: Cамка
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht:

UUES KODUS!

Kes on kõige kaunim (ja kõige suuremate kõrvadega) kass ? No egas siin polegi palju vaja mõelda — eks ikka Giza. Selle kikk-kõrva suursugune nimi on valitud tegelikult üsna mitmel põhjusel. Esiteks on ta nimi Giza sellepärast, et ta näeb välja nagu kõrbekass — pikajalgne, kikkiskõrvne ja liivakarva. Nii et esimese asjana meenuvad seda kassi nähes lõputud liivalagendikud — ja seejärel kohe Giza püramiid. Miks püramiid, võite te küsida? Aga seepärast, et ükskõik kuhu sa ka ei vaataks, esimese asjana märkad kohe selle väikse tegelase uudishimulikult kikkis kõrvapaari. Nagu kaks väikest kolmnurkset püramiidi paistavad Giza kõrvad välja absoluutselt iga nurga tagant ja absoluutselt igalt poolt.

Teiseks on meie kõrbe- (kuigi võibolla oleks õigem öelda — kõrvik)kassi nimi Giza seepärast, et Giza kõlab nagu Kissa ja sellele nimele reageerib see väike tegelane ilusti ja kuulekalt. Giza on eeskujulikult ebatüüpiline kass, kes jookseb koera kombel kutsujale vastu, endal rõõmus naerunägu peas säramas. Veel meeldib talle oma peenikestel koibadel ringi keksida, ronida ja sehkendada, pai nuruda ja majandada. ja ai kuidas talle meeldib majandada! Just tema oli kass, kes aitas töömeestel kohvikusisutust paika panna ja enam-vähem näitas käpaga ette ka, kuhu käib külmkapp ja kuhu lauad-toolid. Tema teadis, millise töömehe taskus on kruvid ja millise omas mõõdulint ja kuidas neid sealt kätte saada. Giza oli ja on igasugusel tööl ja tegemisel alati ninapidi juures. Selles väikses loomas lihtsalt on palju õhinat, julgust, särtsu ja pealehakkamist, et üks on selge — just tema on üks neist, kes võidab esimesena iga sisseastuja südame. Sest selliseid väikseid kolmnurk-kõrvadega rõõmurulle ei kohta sugugi igapäev!

Giza ei sobi kahjuks teiste kassidega ja tahab omaniku tähelepanu ainult endale. Inimestega on väga sõbralik ja armas ja julge.

Giza on steriliseeritud, vaktsineeritud ning kiibitud. Kassipreili ootab oma kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee