Pood
0

Kasside Turvakodu

MARINA — 17.01.2015

Sugu: Cамка
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: В приюте

UUES KODUS!

Tähelepanu! Triibuline kotijooksja!

Marina on meil selline triibuline kass. Fotode pealt on ka ilusti näha, KUI triibuline. Võib öelda, et triibulisemaks üks kass enam minna ei saa. Leitud on ta kõikide triibuliste kasside peamiselt kasvulavalt, Tallinnast Lasnamäelt — täpsemalt Mustakivi teelt (postiindeks 13912), kus ta ringi jalutas ja möödujate kotte enda valdusse üritas haarata. Algul arvasime, et noh, vaevalt see lugu nii oli, ilmselt väike loomake lihtsalt seisis segaduses keset kõnniteed ja näugus haledalt. Kuid Turvakodus selgus, et see triibik ongi üks suur kotisõber. Pehmelt öeldes. Tegelikult on Marina nii suur kotisõber, et pidime tegema tema pesa kõrvale hoiatava plakati (vaata allpoololevat pilti), kuna külastajad ja vabatahtlikud hakkasid sageli uksest välja jalutama, kott pahaaimamatult üle õla ja Marina kotis. Marina nimelt proovib end absoluutselt igasse kotti sisse pressida, olgu tegu kandekoti, spordikoti, seljakoti või pisikese käekotiga. Praegu daamide seas väga populaarsed ümbrikulaadsed kotikesed, nn klutšid valmistavad Marinale päris palju peavalu, kuna neisse pole tõesti võimalik kohe kuidagi sisse pugeda :(. Põhimõtteliselt mahuvad sellist tüüpi kottidesse ainult Marina käpad ja see ajab väikse kassi segadusse. Kahjuks pole meil õnnestunud teha veel ühtki fotot, millel oleks näha Marina esikäppipidi pisikeses käekotis, ise kotiomanikule etteheitvalt otsa vaatamas, silmis ahastav pilk: «Ma ei mõista. Kuidas saab sul olla selline kott?? See pole ju õige kott, see on mingi… mingi…. mittemahutav ese!»
Marinal oleks maru hea meel, kui see pisikeste ebapraktiliste käekottide mood ükskord mööduks. Inimestel peaksid olema siiski tõhusad kandekotid või spordikotid, eelistatavalt avatud lukuga või siis pealt krõpsudega suletavad. Eriti hea oleks veel see, kui kotis poleks ühtegi liigset kõvapinnalist või teravnurkset vidinat, nagu näiteks rahakotid, telefonid või — hoidku jumal selle eest! — kimp väikseid ja vastikult teravaid võtmeid. Need ju jäävad taldade alla ja torgivad! Marinale meeldiks üks mõõdukalt soe, ruumikas, seest tühi või siis äärmisel juhul mõningate naturaalsetest materjalidest valmistatud riietusesemetega (soovitavalt kampsun või sall) vooderdatud kott. Selline kott on Marina unelmate tipp ja kui ta mõne sellise leiab, poeb ta sinna sisse, surub silmad kinni ja kukub õnnelikult nurruma. Selles kotis võib teda siis tassida, kiigutada, koti asukohta vahetada — Marina on kõigega rahul ja konkreetselt nurrub luksumiseni. Siis on ümbritsejatel võimalik jälgida luksuvat kotti, mis on ka omaette elamus. Teised kassid Turvakodus vaatavad seda kummalist moodustist alati õudust täis silmadega.
Seepärast ootamegi sellele väikesele ekstsentrilisele triibikule järele inimest mitte kasside transpordikastiga, vaid hoopis kotiga. Ja palun vooderdage see mõne kampsuniga enne korralikult pehmeks ka. Marinal on väga õrnad beebiroosad tallaalused.

Turvakodu väike kloun Marina, naljakas ja meeletult paimaias nooruke ja mängulustlik triibik on kiibitud, vaktsineeritud ja steriliseeritud ning jõudis Turvakodusse 02.06.2014

Kontakt — info@kassideturvakodu.ee