Pood
0

Kasside Turvakodu

TEELE — KODUS 01.05.2015

Sugu: Cамка
Vanus: До 1 года
Asukoht:

UUES KODUS!

Teele on rõõmsameelne kassipreili, kes eluraskustest hoolimata on suutnud säilitada oma sõbraliku loomuse ja avatud ellusuhtumise. Ja seda ei ütle mitte ainult meie! Tegelikult ka!

Ka hoiukodul, mida kassitüdruk hetkel kahe teise kaashoiulisega jagab, jätkub Teelele vaid kiidusõnu, sest lisaks sõbralik olemisele on ta ka muidu igapidi kombekas. Kui Teele juba ennast kuskil hästi tundma hakkab (mis juhtub päris ruttu), siis saab temast kohe paikass ja õige pea ka kaisukass. Näiteks võib ta terve öö rahulikult inimese juures magada — kui pakutakse, siis hea meelega ka teki all. Aga pealetükkiv ta muidugi ei ole — ta oskab igati ka tagasihoidlikumate inimisendite vajadustega arvestada ning annab neile lahkesti kassiga harjumiseks vajaliku aja.

Väiksed inimesed, suured inimesed — kõik need on Teele lemmikud. Küll on aga märke, et võimalusel eelistaks Teele olla mõne pere ainus kass — tal on lihtsalt nii palju pakkuda!
Ja ta annab iga päev tõesti omalt poolt parima, et asjad siin maailmas edasi liiguksid — ta loob siia pidevalt harmooniat ja hubasust juurde. Sest mõistagi sooviks tarmukas Teele, et ühel päeval, mis võiks olla võimalikult lähedal, liiguksid tema asjad tema esimesse päriskodusse. Tema mänguasjad ja lemmiktoit ja muidugi Teele ise ka.

Kui sa nüüd tunned, et just Sina soovid pakkuda sellele rõõmsale ja usalduslikule karvapallile hellust ja sooja kodu, siis ole hea ja kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee.
Talle on tehtud kõik kojuminekuks vajalikud protseduurid ja ta oleks tõesti kohe valmis päriskoju sisse kolima.
Kogu südamega.