Pood
0

Kasside Turvakodu

ROSANNA — 12.11.2015

Sugu: Cамка
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: В приюте

UUES KODUS!

Rosanna on noor emane kass, kes leiti Rae vallast koos äsja sündinud poegadega. Ta on tüüpiline pikakarvaline kodukass, tüüpiliste pikakarvaliste kodukasside geenidega — sõbralik, rahulik ja leebe. Rosanna on ka üks päris maias kass — vaadake kasvõi tema hoiukodus tehtud pilte — igal fotol on Rosannal keeleots suust väljas ning näol mõnus ja veidi kaval «Ups, sai vähe maiustatud!» pilk. Ei tea, kust see väike loom seda küll õppis, aga Rosanna kuidagi kohe oskab igast oma olemise ja elamise hetkest rõõmu tunda. Ta naudib silmnähtavalt kõike, mis ühe kassi elus meeldivat võib olla — head sööki, pehmeid pindu, sooje kaisutusi ja lõbusaid mängutuure. Temas pole kübetki agessiivsust, ainult suur ja soe rahu. Ta ei ärritu, ei susise ega vehi ootamatusse olukorda sattudes käpaga. Ta on nii terve psüühikaga ja zen kui üks elusolend üldse olla saab. «Võta aeg maha, tunne end hästi, ära torma ega muretse pidevalt igasugu väikeste, juba homme möödas olevate pisiasjade pärast!» — ütleb Rosanna heatahtlik ilme, kui ta sulle vaikselt nurrudes otsa vaatab. «Naudi hetke, inimene, siruta käpad välja ja naudi hetke!»
Ses suhtes on meil, alalõpmata kiirustavatel ja muretsevatel inimestel, temalt päris palju õppida. Rosannast saaks oma inimesele — või inimestele — ideaalne stressimaandaja ja raske tööpäeva lõpu helgeks muutja.

Rosanna on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud ning jõudis Turvakodusse 18.07.2014. Tema pojad on kõik juba uutes kodudes, tema veel ootamas, kannatlikult ja vaikselt.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee