Pood
0

Kasside Turvakodu

MONJA — 03.06.2014

Sugu: Cамка
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: B временных домах
UUES KODUS!
Monja elus on olnud palju imelisi hetki ja kuhjaga armastust. Kuid seal on ka valu ning üksindustunnet, mida on põhjustanud saatuse ootamatud keerdkäigud.

Monja on kogu oma senise elu olnud rõõmukilluks ühele armsale vanapaarile. Truu seltsiline, lausa lapse eest.. Need aastad on olnud täidetud õnne ja headusega. Kuid ka tema loos tuli mängu kuri ebaõiglus. Ühel päeval purunes pisikese Monja maailm kildudeks — temalt võeti nii perenaine kui peremees, jäädavalt.  Mis saab olla kurvem ühe väikese kiisukese jaoks, kelle süda on kogu tema elu jäägitult tuksunud vaid kahele inimesele?

Monja süda on katki – ta igatseb oma armsaid väga. Oma vanas korteris istub ta pidevalt just selle suletud ukse juures, mille taga ta kunagi oma perenaise kaissu sai pugeda ja lõputult nurruda. Oma tuppa saades läheb Monja alati asemele, kus kunagi magasid koos tema ja perenaine.. Iga kord tabab teda voodisse hüpates hetkeks suur ootusärevus ja rõõm. Kuid mõistes, et nüüd on voodi tühi, paistab tema sügavkollastest silmadest põhjatu kurbus, segadus, tuhanded küsimused: „Mis saab nüüd minust? Kes mind nüüd hoiab? Kas ma olen täielikult ja lõplikult üksi..?“

Kuigi välimuselt nii aristokraatlik, on Monja hinges  kõigest lihtne pehme nurrik. Monja oskab hinnata hella paikätt, sooja voodit, kallistusi ja inimese lähedust. Monja on sõbralik, ehkki mõnikord vajab ta hetke lihtsalt üksiolemiseks. Siis sammub ta graatsilise kergusega natuke eemale, seisatab hetkeks ning vajub mõtlikult uinakusse.

Monja ootab kodu, kes oma armastuse ja hellusega suudaks selle pisikese murtud südame taas terveks ravida. Monja on terve elu olnud tubane, üksik kass, mistõttu sobiks ta pigem rahulikuks kaaslaseks perre, kus ei ole lapsi ega teisi loomi.

Kui tunned, et just Sinu südames on ruumi meie imelise Monja tingimusteta armastusele, kirjuta meile info@kassiteurvakodu.ee

Monja on steriliseeritud ning saab enne uude koju minemist ka kiibitud ja vaktsineeritud.