Pood
0

Kasside Turvakodu

BARBIE — 28.02.2014

Sugu:
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: В приюте

UUES KODUS!

Barbie on noor, umbes aastane emane kass. Tõeline pikakarvaline kaunitar, kelle nina kõrval ilutseb väike sünnimärk. Ta on ka väga sõbralik, tõeline kaisu- ja sülekiisu.
Barbie leiti Maardust. Õues paistis ta hästi toidetud ja kohev, kuid toas, pärast pesu selgus, et tegelikult on Barbie väga kõhn. Barbie paks ja kohev karv jättis lihtsalt mulje, et tegemist on pontsaka loomaga. Kassi üle vaadanud loomaarsti  sõnul oli Barbie aga juba pikemat aega kehvasti toitunud ning oma kasvu ja vanuse kohta kahjuks liiga kõhn.

Turvakodusse saabus Barbie 15.02.2014.
Otsime sellele väiksele kullakirjule karvakerale kodu, kus talle korralikult süüa antaks, kus teda silitataks, kammitaks ja kalliks peetaks. Sest ühe hüljatud looma kohta on ta suutnud jääda väga sõbralikuks ja rõõmsaks, ta pole kaotanud oma usaldust inimeste vastu ja on endiselt leebe ja hell..

Barbie saab hästi läbi kõikidega — nii täiskasvanute, laste kui ka teiste loomadega, on steriliseeritud, kiibitud ja vaktsineeritud, saanud kõik parasiiditõrjed ja valmis kohe uude koju minema!

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee