Pood
0

Kasside Turvakodu

DORA — 06.09.2014

Sugu: Cамка
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: В приюте

UUES KODUS KOOS MAIGA!

Dora on volüümikamat sorti noor emane kass, karvane ja sõbralik, steriliseeritud, kiibitud ja vaktsineeritud ja saanud põhjaliku parasiiditõrje. Dora on pärit Kiilist või Kiisalt või mõnest teisest K-tähega algavast kohast, mida me kahjuks enam täpselt ei mäletagi.

Selgelt on aga meeles see, kuidas Dora oli pärast seda, kui ta väiksest K-tähega kohast suurde linna Turvakodusse toodi, ikka päris tusane. Mossitas ja susises ega lasknud kedagi endale lähemale tulla. Ajapikku hakkasid teda inimesed aga huvitama. Alguses jälgis ta neid eemalt pesast, aga pai-isu läks järjest suuremaks. Väljakannatamatult suureks. Nõnda hakkaski ta inimestele alguses ise lähemale hiilima, et natukene nende jalgu silitada. Ja siis natukene neile silma vaadata. Seejärel lasta ennast natukene vastu silitada. Ja selle peale natukene nurruda. Ja siis kõike seda järgmise inimesega algusest peale teha.

Positiivne inimlik tagasiside on kasvatanud Dora enesekindlust ning tänaseks on tegu juba päris sõbraliku kassineiuga. Dora on endiselt pigem tagasihoidlik, aga ta tõesti tahab väga-väga pai saada ja keerab ennast hea meelega potentsiaalsete paitajate ette külili ja vaatab oma ümarate põskede vahelt sametiste silmadega neile otsa. Ning kui käsi Dora pehmet karva puudutab, tuleb tema seest tänutäheks vastu piiramatus koguses nurru.
Fairrrrr trrrrade.

Dora on steriliseeritud, kiibitud ja vaktsineeritud ja ootab Turvakodus oma pere alates 15.02.2014

Nagu juba mõistnud olete, on Dora üks väga hubane ja mõnus kass, kes võiks nurruda igal diivanil. Aga teda on ainult üks. Nii, et kõik pehmete käte ja sooja südamega diivaniomanikud – kirjutage käbedasti Dorale aadressile info@kassideturvakodu.ee