Pood
0

Kasside Turvakodu

UMA — 03.07.2015

Sugu: Cамка
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: В приюте

UUES KODUS!

UMA — TAGASIHOIDLIK KIISUTÜDRUK

Uma tuli meie juurde Rannamõisast, ühest pooliku maja juures elutsevast kassikolooniast. Vaid paar nädalat enne Turvakodu hoole alla jõudmist, käisid sealsamas Hoiupaiga kassipüüdjad ning viisid ära 8 Uma suuremat ja väiksemat sugulast. Kuus neist hukati.
Umatirtsu päästis tol päeval ilmselt piisavas koguses arglikkust ja korralik plehkupanemise võime. Igatahes jäi ta sinna Uku ja väikese valge kassiga. Valge kass Liisu on leidnud tänaseks päriskodu, Uma ootab koos Ukuga Turvakodus oma päris esimest kodu.

Uma on hästi hell ja õrn noor kiisutüdruk. Tal on ilusad peened näojooned ja graatsiline kõnnak. Ta ei ole triibuline kass, sugugi mitte! Uma on väga eriline – liivakarva kuldsete vöötidega väike kaunitar.
Uma ei ole oma elus väga palju inimest näinud, seetõttu ei oska ta paikäest veel lugu pidada. Samas meeldib talle kahejalgset jälgida kratsipuu ülemisel korrusel – kõrgustes. Võib-olla meenutab toosama kõrge kratsipuu pesa talle tema kunasti sünnikohta Rannamõisas ja seal olevaid õunapuid, mille otsas koos õdede ja vendadega turnima õpiti. Seda Uma ei räägi. Tegelikult ta ei räägigi veel väga palju. Ta on kohati märkamatu, aga samas ikkagi olemas – oma ilu ja õrna olekuga.
Umale on vaja anda piisavas koguses aega – aega inimesega harjumiseks, aega mänguasjadega mängimiseks ning aega arusaamiseks, et kodupesa võib olla kõige soojem, pehmem ja armsam. Uma on väga noor ja väga arenemisvõimeline ning ei ole kahtlustki, et Umast saab ühel päeval üks paimaias sülekass, kes lisaks oma leebele iseloomule on veel imeliselt kullakirju liivakarva!

Kirjuta Umale – info@kassideturvakodu.ee ja tule talle kindlasti külla! Uma leiad mängutoa kratsipuu kõige kõrgemast pesast!

Uma on steriliseeritud, vaktsineeritud ning kiibitud. Ta jõudis Turvakodusse 05.01.2014