Pood
0

Kasside Turvakodu

SUUZI – 27.10.2018

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

Suuzi on üks pisikene mänguhimuline kassitirts, kes saabus Turvakodu hoole alla ühest suvilate piirkonnast. Keegi ei tea, kuidas Suuzi sinna sattus, kas ta oli maha jäetu või oli ta hüljatud kassi pojana sinna sündinud. Teame vaid seda, et Suuzi ootas inimest igal korral ühe suvila ees ja jooksis kiiruga autole vastu, lootes saada süüa, pehmet pai ja sooja peavarju.

Nüüd on Suuzi ühes meie soojas ja turvalises hoiukodus, kus kassitirts oma rõõmu päästmise üle iga päevaga välja näitab. Kassike on alati kõigi hoiuperenaise külaliste lemmik ning naelutab külaliste tähelepanu jäägitult iseendale. Hommikuti armastab Suuzi vaadata, kuidas inimene kohvi joob, ise toolil inimese kõrval istudes, inimesele otsa vaadates ja tahtmatult nurrudes. See nurr lihtsalt tuleb nagu iseenesest, sest rõõm soojast toast ja tähelepanust on niivõrd suur.

Kui hoiuperenaine päevaks kodunt ära läheb, magab Suuzi iluund, et õhtusteks tegemisteks valmis olla. Õhtuti ta mängib, vaatab telekat ja naudib üleüldse rahulikult inimese seltskonda. Hellitamist ja tähelepanu naudib Suuzi väga.

Suuzi on kiibitud, vaktsineeritud, steriliseeritud ja saanud parasiiditõrjed. Tal on ka täitsa isiklik lemmikloomapass!

Kui Sina soovid Suuzile päriskodu pakkuda, siis kirjuta meile info@kassideturvakodu.ee